.

HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő

"Árváknak atyja, özvegyek védője az Isten szent hajlékában." (Zsolt 68:6)2016.10.01. ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD A MIGRÁCIÓRÓL!


Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően
nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!


2024.07.09.Béke nem lesz magától, a békéért tenni kell! A békemisszió harmadik állomása: Peking.
Kína kulcsszereplő a béke megteremtésében.


Orbán Viktor: A háborúzó felek mellett három világhatalom, az Egyesült Államok, az Európai Unió és Kína döntésén múlik, mikor lesz vége az orosz-ukrán háborúnak. A háborúzó felekkel történt találkozóimat követően ezért jöttünk Pekingbe.

Két hónappal a budapesti tárgyalásaink után ezért kerestem fel ismét Hszi elnök urat Pekingben. Hszi elnök úr ma világossá tette, hogy Kína folytatni fogja a béke megteremtésére irányuló erőfeszítéseit. Nem vagyunk egyedül!

2024.07.07.Folyamatosan bővül a Patrióták Európáért szövetség
Kiszelly Zoltán politikai elemzési igazgató szerint


a Néppárt elment balra, és azok, akik a hagyományos értékeket képviselnek, keresik a képviseletüket. Ez a keresztény kultúrkör, a hagyományos családmodell. A Fidesz az erős nemzetállamokban is hisz, mint Marine Le Pen. Mérsékelt jobboldali formációra kell tekinteni a Patrióták Európáért szövetségre. Orbán Viktor a béke útjaival, a béke missziójával a háborúpárti Brüsszelhez és a háborúpárti kormányokhoz képest egy béke alternatívát tud most már ezzel az európai frakcióval hatékonyabban megjelentetni.

Tömeges illegális migráció korlátozása, a hagyományos értékek képviselete. A háború és béke kérdésében abban mindenki egyetért, hogy minél hamarabb le kell zárni a konfliktust. Ezeknek hangot tud adni a Patrióták Európáért szövetség.

A holland Szabadságpárt és a spanyol VOX után a Dán Néppárt is csatlakozott a Patrióták Európáért szövetséghez. Marine Le Pen pedig a francia választások után dönt a csatlakozásról. Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke és Andrej Babis volt cseh kormányfő múlt vasárnap jelentették be, hogy új pártcsaládot hoznak létre Patrióták Európáért néven. Az új frakció változtathat az erőviszonyokon az Európai Parlamentben. (M1-Híradó)

2024.07.02.Sajtótájékoztató Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel Kijevben


Orbán Viktor: Azzal a szándékkal jöttem, hogy a kétoldalú kapcsolatok körében előre lépést tegyünk. Az elnök úr is említette, konstruktív tárgyalás volt a kérdésekről. A múlt vitáit megpróbáljuk magunk mögött hagyni. Az előttünk álló időszakra összpontosítunk. Szeretnénk, hogy a két ország közötti kapcsolatok sokkal jobbak lennének. Szeretnénk egy átfogó megállapodást kötni Ukrajnával, amilyet már a többi szomszédunkkal kötöttünk. Erőnkhöz mérten szívesen veszünk részt az ukrán gazdaság modernizálásában. Ehhez rendezett kereteket szeretnénk. Őshonos magyar közösség él Ukrajna területén. Az ő ügyeikben is előrelépést remélünk, amire jó esélyt látok jelen pillanatban. Ukránok élnek Magyarország területén is. Korábban is éltek. Van is ukrán önkormányzat Magyarországon.

Most a menekültek magas száma miatt sokkal többen élnek, mint korábban. Ez kéréseket vet föl. Hiszen ezekről a családokról gondoskodni kell. Munkára van szükségük. Megélhetésre van szükségük. Biztonságra. A gyerekeknek pedig megfelelő iskolára, jó tanárokra. Örömmel fogadtam elnök úrnak azt a kezdeményezését, hogy legyen ukrán iskola is Magyarországon. Most több száz iskolában tanulnak ukrán gyermekek. Sok száz magyar tanár foglalkozik azzal, hogy tanítsa őket. Azt hiszem, hogy jól is végezzük a munkánkat. Beszéltünk a magyar elnökség kérdéséről is. Ezért vagyok most itt. Az első utam ide vezetett. A béke kérdése egész Európának fontos. Értékeljük azokat a kezdeményezéseket, amit Zelenszkij úr tett a béke érdekében. Nem lehetne-e egy gyors tűzszünettel fölgyorsítani a béketárgyalásokat? Egy határidőhöz kötött tűzszünet, amely lehetőséget ad a béketárgyalások felgyorsítására.

2024.07.01.Mától Magyarország az Európai Unió soros elnöke


Tegnap jelentette be Orbán Viktor Bécsben, hogy egy új politikai erőt hoznak létre. erről láthattak most egy összeállítást. Mától Magyarország az Európai Unió soros elnöke. A féléves ciklus egyik legfontosabb célkitűzése az európai versenyképesség megerősítése, de a magyar elnökség kiemelt figyelmet fordít az európai biztonsági és védelmi politika megerősítésére is. A magyar kormány nevében ma Orbán Viktor Brüsszelben veszi át hivatalosan az elnökséget a belga kormányfőtől. (M1-Híradó)

2024.06.29.Nógrádi György a Trump-Biden vita külpolitikai aspektusai


Az Ultrahang legfrissebb adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel a Trump-Biden vita biztonságpolitikai aspektusairól, Biden Magyarországra vonatkozó kijelentéséről, a jövő héten esedékes francia és brit választásokról, Németország menekültekkel kapcsolatos problémáiról, Ursula von der Leyen újraválasztásáról, valamint LePen, Georgia Meloni és az AfD szövetségéről beszélgettünk.

2024.06.28.Donald Trump volt amerikai elnök győzött az
elnökjelöltek tegnap esti vitájában az Egyesült Államokban.


Így látja legalábbis a nemzetközi sajtó az elnökjelöltek tegnapi nagy vitáját. A rengeteg elemzői véleményből mi most kettőt emelünk ki. Joe Biden teljesítménye kapcsán többen is a teljes összeomlást emlegették. Donald Trump teljesítménye ezzel szemben igazi meglepetés volt az elemzők szerint. A vitában visszaköszöntek a kampánytémák: a gazdasági ügyek és a bevándorlás mellett az orosz-ukrán háborúra is kitértek. Donald Tump megerősítette: Ukrajnában feleslegesen halnak meg emberek, mert Joe Biden gyenge és nem tárgyal a békéről. (M1-Híradó)

2024.06.23.Megalakulhat a Szuverenisták frakció Brüsszelben.
Borvendég Zsuzsanna is köztük van.


Rendkívüli lépésre készülnek a sokak által szélsőjobboldalinak nevezett pártok az Európai Parlamentben. Az Eurológus több forrásból is úgy értesült, hogy Szuverenisták néven új frakció alakulhat 7 ország pártjának a részvételével. Köztük van a Mi Hazánk EP-képviselője: Borvendég Zsuzsanna is. /hetek/

2024.06.24.Kihagyták Magyarországot a legújabb EU-s szankciós döntésből


Újabb Ukrajnát segítő segélycsomagot fogadott el az Európai Unió Külügyi Tanácsa, csakhogy a döntésből Magyarországot kihagyták - mondta a külügyminiszter. Szijjártó Péter úgy véli, ez olyan "vörös vonal", amire korábban sosem volt példa. A Fidesz Európai parlamenti helye továbbra is bizonytalan, a miniszterelnök ma ismét az olasz miniszterelnökkel tárgyal. /ATV/

2024.06.18.Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát


Nem állapodtak meg tegnap az uniós intézmények vezetőiről az Európai Unió állam- és kormányfői. A nem hivatalos munkavacsorán az Európai Tanács és az Európai Bizottság elnökéről, illetve külügyi és biztonságpolitikai főképviselő személyéről tárgyaltak. Bár döntés nincs, sajtóhírek szerint van rá esély, hogy Ursula von der Leyen maradjon a Bizottság elnöke, és a többi pozíció ügyében is átviheti akaratát a többség.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán azt írta: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát. Úgy fogalmazott: a Néppárt ahelyett, hogy a választókra hallgatott volna, végleg összeállt a baloldallal és a liberálisokkal. Alkut kötöttek és leosztották egymás között az EU vezető pozícióit. (M1-Híradó)

2024.06.12.Vitézy Dávid szerint legalább 20 kerületben érvényteleníthettek érvényes szavazatokat


Leadta a fellebbezést a főpolgármester-választás eredménye ellen Vitézy Dávid. Az iratokat személyesen vitte el a fővárosi választási bizottsághoz. A testület a jogszabálynak megfelelően automatikusan továbbítja a fellebbezést a Nemzeti Választási Bizottságnak, amelynek három napja van, hogy döntsön az újraszámlálásról. /ATV Magyarország/

A nagy területi eltérésekért elsősorban a szavazólapok különbözősége lehet a felelős. A IV. és a VII. kerületben golyóstollal és alig láthatóan húzták ki a Fidesz jelöltjét. Pl. a II. és a XVI. kerületben vastagon ráfénymásoltak, ami kizárta azt, hogy valaki szavazzon a visszalépett jelöltre. A jogi stábunkhoz a 23 kerületből több mint 20 kerületből bizonyító okirat érkezett arról, hogy legalább 202 szavazó körben tévesen érvénytelenné nyilvánították ezeket az érvényes szavazatokat.

2024.06.12.Karácsony Gergely nagyon nem örül az érvénytelen szavazólapok újraszámolásának


A regnáló balliberális főpolgármester elkeseredettségének a Facebook-oldalán adott hangot. "A jogorvoslat persze mindenkinek jár, legalább tovább tisztul a kép. Vitézy Dávid az egész kampányát arra építette, hogy ő nem a Fidesz jelöltje, most mégis azoknak a szavazatában bízik, akik a szavazólapon áthúzott Szentkirályi Alexandrára és rá is szavaztak. Ezek természetesen érvényes Vitézy-szavazatok, ahogy arra a Fővárosi Választási Iroda külön felhívta a szavazatszámlálók figyelmét" - írta Karácsony Gergely legfrissebb Facebook-bejegyzésében arra reagálva, hogy

a Nemzeti Választási Bizottság Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt fellebbezésének helyt adva ma este elrendelte az érvénytelen főpolgármesteri szavazólapok újraszámolását az egész főváros területén.

2024.06.10.Bohár Dániel riporter összeállítása itt!
Ha 2024.06.09-én parlamenti választás lett volna, akkor így nézne ki az összetétel.


2024.06.06.Dornfeld László: Soros György tervét valósítaná meg
a közös európai sorkatonaság ötlete.


Úgy látja: a tervek szerint a keleti tagállamoknak kellene először harcba küldeni a fiaikat és leányaikat. Mit is jelentene ez pontosan? 1993-ban, 30 éve írt Soros György arról tanulmányt arról, hogy kelet-európai katonákkal, akik nyugati fegyvereket használnak lehetne legyőzni Oroszországot. Keleti tagállamoknak kéne először elküldeni fiaikat és leányaikat harcolni ebbe a konfliktusba, hiszen ők közelebb vannak annak helyszínéhez. Míg a nyugati tagállamok elsősorban fegyverekkel támogatnák ezt a harcot. Láthatjuk tehát, hogy Soros kottájából dolgozik Brüsszel, amikor ilyen terveket vet fel. Soros György tervét valósítaná meg a közös európai sorkatonaság ötlete. (M1-Híradó)

2024.06.06.Már a 12 pont idején megvalósult az a gondolat
a márciusi ifjak részéről, hogy magyar katonákat ne vigyenek külföldre.


Most láthatjuk, hogy ugyanez a fajta közhangulat uralkodik. A magyar emberek ki akarnak maradni ebből a konfliktusból. Nem akarnak meghalni egy értelmetlen háborúban. A cél az, hogy minél több békepárti politikus jusson be a brüsszeli intézményekbe, hiszen ők azok, akik képesek a változást elérni. (M1-Híradó)

2024.04.06.Menczer Tamás: Magyar Péter baloldali politikus.
Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!


A baloldal háborúba vinné Magyarországot. Küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága. Orbán Viktor: azt kell képviselnünk, hogy tűzszünet, béketárgyalás. Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz-KDNP!2024.04.04.Magyar Péter veszélyes pszichopata, vagy valami más a pszichológus szerint?


Varga Judit drámai vallomásáról és Magyar Péter személyiségéről kérdezte Andor Éva a Kontextus csatornán Hal Melinda klinikai szakpszichológust.


2024.05.24.Orbán Viktor: Mi vagyunk az az ország, amely ragaszkodik a NATO alapokmányához
és a NATO küldetését meghatározó közmegegyezéshez.


A NATO egy védelmi szövetség, amit azért hoztunk létre, ha bármelyikünket megtámadják, akkor biztosak lehessünk abban, hogy a többiek mind a segítségünkre sietnek. Miért volt erre szükség? Azért volt erre szükség, mert a korábbi katonai szövetségek nem működtek... Arról szó sincsen, hogy a NATO majd a NATO területén kívül hajt végre katonai akciókat, és a NATO területén kívül bocsátkozik háborúba NATO-n kívüli országokkal. /kormanyzat/

2024.05.24.Nehéz helyzetben vagyunk.


A NATO-ban már külön munkacsoportok dolgoznak azon, hogyan tud a NATO beavatkozni az orosz-ukrán háborúba. Ami ma Brüsszelben, Washingtonban történik, az Európa háborúba lépésének előkészítése. /kormanyzat/

2024.05.19.A kórházból üzent Robert Fico


Próbáljuk megnyugtatni a társadalmat, hogy a következő órákban és napokban ne ismétlődhessen meg még egy ilyen esemény - továbbította Robert Fico szavait az újonnan megválasztott szlovák államfő, miután a kórházban meglátogatta a meglőtt miniszterelnököt. Orbán Viktor mondta, hogy ez nagy veszteség Magyarország számára. (Hír TV)

2024.05.13.Deutsch Tamás helyretette a nemzetáruló dollárbaloldali képviselőket


Deutsch Tamás a dollárbaloldal európai parlamenti képviselőinek: ha ennyi bajuk van ezzel a nemzettel, akkor miért próbálnak itt Magyarországon politikai bizalmat kiérdemelni? Június 9-én ezt az egész színjátékot egyszer és mindenkorra le kell zárni. (fidesz.hu)

2024.05.14.Scholz elmondta, ki maradhat Németországban az ukrán férfiak közül.


Az Ukrajnából érkező, tartózkodási és munkavállalási engedéllyel rendelkező hadköteles férfiak annak ellenére Németországban maradhatnak, hogy Ukrajna hazatoloncoltatná őket. Ezt Olaf Scholz német kancellár jelentette ki. A politikus úgy véli, Kijev azon döntése, hogy nem ad ki útlevelet külföldi nagykövetségeken és konzulátusokon a hadköteles ukránoknak, nem érinti németországi tartózkodási jogukat. "Németországban olyan a jogi helyzet, hogy a férfiak itt tartózkodása nincs veszélyben" - mondta Scholz.

A német kancellár arra is felszólította az ukránokat, hogy keressenek munkát Németországban. Sokan már dolgoznak, de még mindig több százezer emberre van sürgős szükség a munkaerőpiacon" hangsúlyozta Scholz. A német kormány fizeti az Ukrajnából érkező menekültek nyelvtanfolyamait, és igyekszik munkára ösztönözni őket. "Aki Németországban dolgozik és nem adósodik el, szinte biztos, hogy maradhat." (tv21ungvar)

2024.05.12.A túlélés és az önvédelem alapjait oktatják civileknek


Már több tízezren jelentkeztek Lengyelországban a "Kiképzés a hadsereggel" elnevezésű programra. A résztvevők Varsó haditechnikai akadémiáján sajátíthatják el a túlélés és az önvédelem alapjait, valamint a lőfegyverek használatából is ízelítőt kaphatnak. A résztvevők közül többen is azt mondták: fel akarnak készülni egy esetleges háborúra. (M1-Híradó)

2024.04.28.Deutsch Tamás: Az EP baloldala a magyar uniós források
befagyasztását követeli. El akarja venni a magyaroktól az uniós pénzeket


A magyar dollárbaloldal háborúpárti álláspontot képvisel. A magyarok többsége elutasítja az illegális migrációt. Mi elutasítjuk a genderideológiai őrületet. A 27 tagállam közül egyedül Magyarország a békepárti. Az európai polgárok 67,5 %-a békét szeretne. /Európai híradó/

2024.04.27.Donáth Anna büszke arra, hogy az elmúlt öt évben
Magyarország ellen dolgozott az Európai Parlamentben.


Az EP 2019 óta 11 Magyarországot bíráló határozatot fogadott el. Donáth Anna 3 indítványban támadta a magyar jogállamiságot. /HÍR TV/

2024.04.21.Ursula von Der Leyen legújabb botránya.
"Magát a kígyót választották meg Ursula személyében" - Rab Irén


A Hit Rádió legfrissebb adásában Rab Irén az ungarnreal.de főszerkesztője volt a heti Véleményvezérünk, akit Ursula von Der Leyen legújabb botrányáról kérdeztük, majd a NatCon konferenciáról, Björn Höcke az Afd türingiai politikus ügyéről, aki egy 2021- ben mondott náci szlogen használata miatt állították bíróság elé. Vannak, akik szerint ez már a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása, vagy ez is bizonyíték az Afd náci párt voltára? Végül Macron ukrajnai háborút érintő álláspontjáról és hogy Scholz miért ment Kínába?

2024.04.19.Orbán Viktor: A brüsszeli vezetésnek mennie kell!
FIDESZ-KDNP EP-kampánynyitója


Ma 1 millió emberrel többen dolgoznak Magyarországon. Mi vagyunk azok, akik munkát adtak a romáknak. Kétszer annyi cigány ember dolgozik, mint Gyurcsányék alatt, és megbecsült polgárai Magyarországnak. Most is számítunk rájuk ebben a választási küzdelemben is. Brüsszelben baj van, a vezetés csődöt mondott. /HÍR TV/

2024.04.17.Orbán Viktor: az Európai Unió elnyomja és zsarolja
azokat az országokat, amelyek kilógnak


Éjszaka a belga bíróság hatályon kívül helyezte a Nemzeti Konzervativizmus Konferencia megtartását tiltó polgármesteri határozatot, így a rendezvény korlátozás nélkül folytatódhatott Brüsszelben. A szervezők közölték: ez a vélemény-nyilvánítás szabadságának győzelme. A konferencián délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt. A kormányfő azt mondta: az Európai Unió elnyomja és zsarolja azokat az országokat, amelyek kilógnak a liberális fősodorból. Hozzátette: a konzervatív hangoknak ezért aktívabb szerepet kell vállalniuk a nemzetközi politikai térben.(M1-Híradó)Brigitte Gabriel: az iszlám véres történelme magyar feliratos


Nekünk magyaroknak azt sem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 (a mohácsi csata és a Bácska és a Bánát török megszállástól való felszabadítás éve) között, tehát két évszázad alatt kiirtották Magyarország lakosságának a 75 % - át.

2024.04.11.Ferencz Orsolya gyakorlatilag megsemmisítette Pikó
Andrást és a 8. kerületi liberális városvezetést


Élőben rögzítve a parlament.hu oldalról. Ferencz Orsolya: 1970-ben született Budapesten. Gyermekként megpróbálkozott a színészettel is. A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai kar Híradástechnika szakán végzett villamosmérnökként 1993-ban, 1996-ban doktorált. PhD-fokozatát 2000-ben szerezte meg a magaslégköri elektromágneses hullámterjedés témakörében. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Földrajz- és Földtudományi Intézet Geofizikai és Űrtudományi Tanszék Űrkutató Csoportjának tudományos főmunkatársa. Budapest 8. kerületben a Fidesz-KDNP képviselője. 2018-tól űrkutatásért felelős miniszteri biztos. Rendszeresen szerepel politikai elemző és vitaműsorokban.

Hozzászóló Imre Kozma: Nagyon lerohadt a kerület Pikóék alatt. A közbiztonság pedig katasztrófa. Az összes házba dupla bilétás beléptetőt és dupla rácsot kellett berakatni a társasházakba. Igénytelenek a baloldali munkák. Haszontalan dolgokra költötték el a pénzt a prioritások helyett. Legdrágábbak a parkolási díjak az ottlakóknak. Pikóék alkalmatlanok... (O1G)

2024.04.10.Nacsa Lőrinc osztotta ki a "bűnöző hazug frakciót"!


Tudja-e, hogy melyik volt az a miniszterelnök, aki elvette az 1 és 2 gyermekesek családi adókedvezményét, aki elvette az otthonteremtési támogatásukat? Gyurcsány Ferenc volt ez a miniszterelnök. Ön Gyurcsány Ferenc feleségeként ide jön a magyar parlamentbe, és azt mondja, hogy önök állnak ki a magyar emberek béréért, a magyar munkavállalókért. A magyar emberek önöktől gumilövedéket kaptak. Ön egy milliárdos. Dobrev Klára, ön aktív közreműködője volt annak az EP-ben, hogy Magyarország ne kaphassa meg a nekünk járó uniós forrásokat. (O1G)Dobrev Klára és Donáth Anna miért gondolják, hogy azért vannak
az EP-ben, hogy a magyarok ellen beszéljenek?


Devizahitelekbe hajszolta a magyar családokat. A magyar emberek pontosan emlékeznek, hogy Dobrev Klára és a férje mit tettek a munkavállalókkal, mit tettek a cégekkel. Ön szerint az normális volt, 36 %-os jövedelemadót kellett fizetni az önök kormányzása idején? Most meg 83 %át kapja meg. Önök tönkretették az országot. Kizsigerelték a vállalkozásokat, Saját maguk meggazdagodtak, és most így akarnak az emberek szemébe nézni. (O1G)

2024.04.04.Magyar Péterről, Telexről, ellenzéki esélyekről beszélgetés Márki-Zay Péterrel.


Az Ultrahang legfrissebb adásában Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke volt a vendégünk, akivel a Magyar Péter jelenségről, sajtószabadságról, igazságszolgáltatásról, korrupcióról, az ellenzék és a rendszer jövőjéről beszélgettünk.Madarat tolláról, embert barátjáról.
Vannak, akik kereszténynek mondják magukat...
Rettegett a Zorbán Bede videó itt


It is often said that "birds of a feather flock together." Vannak kultúrák, ahol a következő közmondás él: "Azonos tollú madarak együtt sereglenek." A környezetünktől függ, hogy milyen emberek vagyunk. Nem mindegy, hogy milyen társasággal van valaki.

"Jaj azoknak, akik azt mondják, hogy a rossz jó, és a jó rossz, és azt állítják, hogy a sötétség világosság, és a világosság sötétség, hogy a keserű édes, és az édes keserű." (Ézs 5:20)

2024.03.20.Lomnici Zoltán válaszol. Kitől és miben kap tanácsot Magyar Péter?


Megpróbálok KEDVESEN fogalmazni - ezzel vezeti fel Magyar Péternek címzett válaszát a műsorban ifjabb Lomnici Zoltán. Az alkotmányjogász a személyes megszólítottság okán sorra veszi Magyar eddigi életútjának egyes állomásait, elidőzve a kérdésnél, hogy az ÖNJELÖLT DIPLOMATA mit ért el az életben saját jogán... (Spoiler: Nem sokat.)

Nézői kérdésre az alkotmányjogász elemzi a Magyar Pétert ért rendkívül súlyos vádakat és az azokért kiróható büntetési tételeket, illetve "Lomnici válaszol" arra is: miért akarják BETILTANI a TikTokot - és a Facebookot miért nem? (Kontextus)Történelmi atlasz 100 évenkénti lebontásban

Nagyon érdekes és tanulságos! A megjelenő Európa térkép alatt megtalálhatók az egyes államok nevei. Valamelyikre rákattintva, azonnal egy piros vonal fogja körbe az adott államot. Bal oldalt az évszázadok vannak feltüntetve. Alulról felfelé haladhatunk a mai állapotig. A mellékelt térképet nem magyarok készítették!

2024.03.14.Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz főpolgármester jelöltje


A Fidesz Budapest a mai napon felkért, hogy főpolgármester-jelöltként megmutassuk: Budapest többet érdemel! A megtisztelő felkérést elfogadom! - jelentette be csütörtökön Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A Fidesz budapesti elnöke úgy fogalmazott, abban bíznak, hogy vége szakad annak a négy és fél év hanyatlásnak, ami Budapestet jellemezte, és Szentkirályi Alexandra vezetésével újra a fejlődés útjára lép a város. Láng Zsolt hozzátette, a jelölésben közrejátszott a szakmai tapasztalata is. Szentkirályi Alexandra 2014-től 2019-ig volt főpolgármester-helyettes, 2020-tól pedig kormányszóvivő. (HírTV)

2023.06.24.Emlékeztető! Dr. Alice Weidel, AFD: Egy, csak egy legény...


Tisztelt Elnök asszony! Tisztelt Kancellár úr! Hölgyeim és Uraim! Önök olyan országgá tették Németországot, amely kilép a komolyan vehető nemzetek sorából, és megszűnik iparosodott országnak lenni. Az energiagazdálkodástól kezdve a migrációs politikáig a világ csak elrettentő példaként tekint ránk. Még az állítólagos szövetségeseink is csak pénzkiadó automatának és egy háborús övezet fegyverszállítójának tekintenek bennünket, miközben saját hadseregünk teljesen elveszítette területvédelmi képességét.

Miért is tekintene bárki is tisztelettel egy olyan kormányra, amelyiknek az orra elől minden további nélkül fel lehet robbantani létfontosságú létesítményeket, mint például az Északi Áramlat földgázvezeték? És ha nem jön több orosz földgáz szárazföldön, mert Ukrajna nem akarja meghosszabbítani a lejáró tranzitszerződéseket, akkor azzal jön nekünk a dezindusztralizációs és gazdaságrombolási szövetségi miniszter, hogy állítsuk le az iparunkat, nehogy a szomszédos országokban bárkinek is fagyoskodni kelljen. A Himnusz alatt a száját összeszorító Habeck úr ennél egyértelműen nem is fejezhetni ki számunkra, hogy politikájával nem ezt az országot és népét szolgálja. (Magyarországi magyarok)2024.02.27.Amit a mainstream média elhallgat, de mi beszélünk róla.


Konteó vagy valóság? Döntse el maga, miután megnézte a műsort! Jurák Kata beszélgetőpartnerei a Paláver című műsorból jól ismert és kedvelt "A" Balogh Zsuzsa és Vajda Miklós, de természetesen meglepetés vendégeket is láthatnak a Reakció követői. Budapesten nem lesz Majdan! Az USA szerepe, titkosszolgálatok és a rózsadombi paktum is témák még.

Miklós mit gondolsz, jó irányba halad a gazdaság? Erősödnek a külgazdasági kapcsolatok? Hogyan tudunk megmaradni ebben a helyzetben?

Jó irányba halad, emellett borotvaélen táncolunk, de nincs más választásunk. Ha betartjuk mindazt, amit Brüsszel ránk akar erőltetni, akkor tönkre megyünk, Nem csak mint társadalom, nemzet, hanem az egész országot fölszámolják akkor. Hát ez látható a nyugati társadalmaknál. Ezt akarják ránk erőltetni. Emellett a keleti kapcsolatok Kínával, Iránnal erősödnek. A magyar külpolitika, hogy mindenkivel jóba kell lenni, ez az egyetlen járható út. A Majdan történetét megvilágítja. Ez kb. 200 éves téma...


2024.02.23.Fordulat: így játssza majd ki az új szankciókat Oroszország? - Bernek Ágnes


Az Új Világrend legfrissebb adásában Bernek Ágnessel, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központjának tudományos főmunkatársával, a Geopolitikai Kutatócsoport vezetőjével beszélgettünk az EU 13. szankciós csomagjáról. Az nem igaz, hogy Oroszországra ne hatnának a szankciók, de hogyan diverzifikálja a gazdaságát? Mire kényszerítik ezek a megszorítások? Miben más ez a szankciós csomag, mint az előzőek? Melyek azok a területek, amelyeket nem érint egyetlen büntetés sem?

A Nemzetközi Valutaalap legutóbbi jelzése szerint 2023-ban 3 %-kal nőtt az orosz GDP, ami nagyon jelentős növekedési ráta. A nyugat szankciója hatására az orosz nacionalizmus megerősödött. 13 000 gazdasági korlátozó csomag van érvényben Oroszországgal szemben. Kénytelen volt átszervezni a gazdaságát. Megerősítették az orosz egyetemeket. Egészen újfajta szakokat indítottak. Az orosz hallgatóknak kiemelt ösztöndíjakat adnak. Teljesen le van zárva az EU légtere az orosz gépek elől. A nyugat nem vihet ki elektronikai és különböző technikai eszközöket Oroszországba. (Új Világrend)

2024.02.09.Földi László: Orbán ma azon dolgozik, hogy stratégiailag Magyarországot megmentse.


A Polgárok Házában Földi László tartott teltházas előadást, aki társadalmi problémákról, globális jelenségekről, folyamatokról és azok összefüggéséről beszélt. Úgy fogalmazott: az elmúlt 30 év bűne az volt, hogy nem építették ki a magyar gazdaságot, ezzel kapcsolatban pedig a külföldi befolyásolást is górcső alá vette.

2024.02.09.Vlagyimir Putyin és Tucker Carlson interjúja magyarul (teljes) /hanganyag 1h 52 min/


Az Ultrahang legfrissebb adásában Tucker Carlson amerikai televíziós műsorvezető teljes interjúját közöljük magyarul, melyet Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével készített kedden Moszkvában.2024.01.29.Hosszú még az út a bizalom helyreállításáig Ukrajnával.
Emlékeztető! Erről Szijjártó Péter beszélt Ungváron,


miután ukrán kollégájával tárgyalt. A külgazdasági és külügyminiszter már a tárgyalások elején leszögezte: a kárpátaljai magyarok jogainak visszaállítása kulcskérdés. Erre vonatkozóan a magyar kormány 11 pontban fogalmazta meg kéréseit. Az ukrán külügyminiszter szerint Ukrajna az EU tagja akar lenni, ezért nyitott a kisebbségi és az oktatási rendszert érintő kérdésekre. (M1-Híradó)

2024.02.09.Tucker Carlson: "A 80-as évek elején elutaztam
Leningrádból Kijevbe, majd Nyugat-Ukrajnába.


Ott mindenhol oroszul, és egy olyan nyelven voltak kiírva a városok és falvak nevei, amit nem értettem. Később mondták, hogy magyarul és oroszul. Nem ukránul! magyarul és oroszul. Kérdeztem, mit keresnek itt a magyarok? Azt mondták, ez az ő földjük, itt élnek. Magyarul beszélnek, magyar viseletet hordanak. Ők magyarok, és magyaroknak érzik magukat. Beszélt Kárpátaljáról Orbán Viktorral?"

Vlagyimir Putyin: "Nem. Nem beszéltünk erről soha. Még csak nem is említette. De biztos vagyok abban, hogy ezen a területen magyar emberek élnek, akik vissza akarnak térni a történelmi hazájukhoz, Magyarországhoz és igen, vissza kellene térnünk az 1654-es határokhoz!" /Forrás: Dias/

2024.02.07."Tudniuk kell az igazságot Ukrajnáról!" exkluzív Putyin-interjú Tucker Carlsontól


Rendkívüli interjút készített a Fox News-ból kirúgott műsorvezető, Tucker Carlson Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Moszkvában, mire óriási médiabotrány robbant ki, sokan szankciókkal sújtanák a tévést, amiért szócsöve kíván lenni az úgynevezett orosz propagandának, míg mások pedig azt mondják: egy újságíró dolga az, hogy bemutassa a világot leginkább meghatározó események, így az ukrajnai háború ellentétes álláspontjait is. A lesifotók, üzengetések és fenyegetőzések gyűrűjében Moszkvából jelentkezett be az X-en új műsort indító véleményvezér.

2022.12.03.Emlékeztető! Vigh László: Álljunk meg egy szóra! EP jogállamiság vita


Magyarországnak olyan kormánya van, melyet harmadszor választottak meg 2/3-dal választottak meg. 2011-ben ezt írtuk az alkotmányba "az állam keresztény alapokon nyugszik, a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatából jön létre, minden megfogant embernek jogya van az élethez. Ezek a keresztény-konzervatív alapelemek. Kérésem, mi sem támadjuk Magyarországról semelyik ország alkotmányát, jogállamiságát. Önök se tegyék. Ugyanis amikor összekötik a nekünk járó pénzekkel, akkor nem Orbán Viktor bántják, nem Magyarország kormányát, nem a Fidesz-KDNP-t, hanem 10 millió magyar embert.

Hol volt 2014-2022 között a nyugat, amikor a 85%-ban
orosz nemzetiségű Donbasst Ukrajna támadta?


Hol volt a nyugat, mikor a 60 % -ban orosz, 20 - 20 % -ban ukrán és tatár nemzetiségű Krím népszavazással elszakadt Ukrajnától? Bezzeg 1920-ban ott volt, amikor Magyarország 75%-at elvették tőlünk, mondván megelőzendő a későbbi etnikai összetűzést. /ferencmolnar hozzászóló/


2024.01.29.Példátlan adatszivárgás történt a napokban, 26 milliárd bejegyzés került napvilágra


Összesen 26 milliárd bejegyzés látott napvilágot a feltört adatbázisokból. Erre még soha nem volt példa. Közösségi oldalak és más platformok is érintettek az ügyben, melyek között magyar oldalak is vannak. Minden országban mindenki érintett. (M1-Híradó)Az EU létrehozta most 2024. januárjától a Hálózatbiztonsági szabályozást, hogy a kritikus vállalatok jobban védjék a technikai rendszereiket.


Bármilyen vonzónak látunk valamilyen ajánlatot, akkor gondoljuk át. Ha valamit féláron, vagy harmadáron adnak, akkor valami másról van szó. Emaileken is kérhetnek tartozás címén kisebb összegeket, amit sokan meg sem néznek, csak ráklikkelnek. Lehet, hogy csak egy betű eltérés van az eredeti szolgáltató címétől. Soha ne adjuk meg a jelszavunkat se telefonon, se emailben! (M1-Híradó)

2024.01.22.Deák Dániel: Ismét Magyarország ellen hergelt a Momentum
Padlón a Momentum támogatottsága, miután folyamatosan Magyarország ellen dolgoznak.


Itt a legújabb botrányos eset! Szerinted most minden magyar egységesen mond nemet Brüsszel zsarolására? 20 milliárd eurót befagyasztottunk, és befagyasztva is maradnak, amíg Magyarország végre nem hajtja a feltételeinket. Hát sajnos nem! Ez a pénz jogosan jár minden magyar embernek. Hogy miért? Mert 2004-ben, 20 éve a csatlakozásunkkor Magyarország vállalta, hogy megnyitja piacait a közösség minden többi tagállama előtt.


Ennek a pénznek akkor nem voltak feltételei, sosem volt szó arról, hogy csak akkor kaphatjuk meg, a minden uniós tagállamnak járó pénzeket, ha migránsokat engedünk be az országba, vagy ha genderpropagandát nyomunk a gyerekek számára. Az EB elnöke azonban nyíltan kimondja, ezért nem jár a magyaroknak pénz.

Szerintetek ezt hallva jogos lenne, ha most minden magyar egyetértene abban, hogy "De! ez a pénz jár az országnak és minden magyar állampolgárnak!" Persze, ez nem is lehet kérdés! De az EP-ben ülő momentumos Cseh Katalin és Donáth Anna most mégis mit csinál? Megtesznek mindent a brüsszeli baloldallal szövetkezve, hogy megakadályozzák a pénzek Magyarországra érkezését!2024.01.18.Nagy többséggel fogadta el az EP a Magyarországot bíráló állásfoglalását


A leadott szavazatok több mint hetven százalékos támogatásával fogadta el az Európai Parlament az újabb állásfoglalást. A dokumentumban a magyar kormány mellett bírálják az Európai Bizottságot, mert uniós forrásokhoz juttatta Magyarországot.

Hidvéghi Balázs: Állásfoglalásban bírálta az EP a magyar kormányt és Orbán Viktort. Akiket nem érdekelnek a tények és a valóság, de hajthatatlanok és annyira Orbán ellenesek, hogy a valóság már nem számít számukra. Az EB elnöke szerint indokolt volt a részleges forrás felszabadítás Magyarország számára. Von der Leyen hangsúlyozta, hogy a fennmaradó 20 milliárd euró jövője a jogállamisági ügyek kezelésére, az LMBTQ jogok védelmére és a menedékjoghoz való hozzáférés reformok biztosításának függvénye. (euronews magyarul)

2024.01.15.Szijjártó Péter: Európa kezdünk és nem vagyunk egyedül!


Az Európai Unió soros elnökségére való felkészülés jegyében megkezdtük azokat a konzultációkat, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy a magyar európai uniós elnökség a számunkra legfontosabb célkitűzések tekintetében sikeres legyen. Ausztria támogatására nagymértékben számíthatunk, ugyanis a magyar európai elnökség két fontos célkitűzése lesz: az illegális migrációval szembeni küzdelem sikeressé tétele, illetőleg az EU bővítésének felgyorsítása a Nyugat-Balkán irányába. Ez a két célkitűzés Magyarország nemzeti biztonsági érdekeinek, biztonsági helyzetének javítását segíti elő.

Mi ragaszkodunk ahhoz, hogy csak és kizárólag mi magyarok dönthetünk arról, hogy ki jöhet be Magyarországra, és csak mi magyarok vagyunk jogosultak dönteni arról, hogy kivel vagyunk hajlandók együtt élni saját hazánkban. Ezt Brüsszelből nem mondhatják meg nekünk, ezért az illegális migrációval szembeni fellépésünk az EU elnökségünk egyik fontos prioritása lesz. A másik fontos célkitűzésünk a nyugat-balkáni irányú bővítése az EU-nak. Az EU-nak új lendületre, új inspirációra, új energiára, űj ambícióra van szüksége. Fel kell gyorsítani az EU bővítését!

2023.12.18.Vucic pártja abszolút többséget szerzett a szerb parlamentben


Tűzijátékkal ünnepeltek a kormánypárt hívei. Az előzetes eredmények szerint a Szerb Haladó Párt (SNS) a szavazatok 46,5 százalékát szerezte meg az előrehozott parlamenti választásokon. A Vajdasági Magyar Szövetségnek 5 vagy 6 képviselője lesz. /euronews/

2023.12.12.Dornfeld László jogász, az Alapjogokért Központ
vezető elemzője, európai uniós szakértő


A dollárbaloldal siránkozásai és a nemzetközi támadások ellenére az Országgyűlés ma elsöprő, 74%-os arányban támogatta a szuverenitásvédelmi törvényt. Idegen pénzért elárulták a magyar embereket és hazát, most viseljék a következményeket!

2023.12.07.Boros Imre: Ukrajna árnyékában: még rosszabb lesz a gazdasági helyzet?
Mit lép a pénzügyi háttérhatalom a jelenlegi gazdasági helyzetben?


Az Ultrahang legfrissebb adásában Boros Imre közgazdásszal beszélgettünk napjaink gazdasági kihívásairól, a magánpénzbirodalom jelenlegi stratégiájáról, az USA, Németország és a Nyugat gazdaságpolitikájáról, valamint az orosz-ukrán és az izraeli háború gazdasági hatásairól. A műsor második felében Thuróczy Richárd ismerteti a legfrissebb híreket.

2023.12.04.Különleges ellenőrzést rendeltek el Kárpátalján


Különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be Kárpátalján. A hadiállapot végéig szigorúan ellenőrzik az emberek okmányait, indokolt esetben pedig az autókat is átkutathatják. A helyi toborzó-központok vezetőit bízták meg azzal, hogy hajtsák végre az ellenőrzéseket, de a hivatalos közlés szerint ez nem jelent katonai mozgósítást. Hozzászóló: Szégyen, hogy 18 éves gyerekeket visznek ágyútölteléknek. (MB) /M1 - Híradó/

2023.12.04.Szijjártó Péter a kárpátaljai magyarok jogfosztásáról:
Ukrajnában 8 éve hallgatom, hogy holnap mindent megoldanak.


Szijjártó Péter a kárpátaljai magyarok jogfosztásáról: Ukrajnában 8 éve hallgatom, hogy holnap mindent megoldanak. 2015 óta, 8 éve hallom, amióta el kezdték elvenni a magyaroktól a jogaikat Ukrajnában. A realitás az, hogy mindig rosszabb lesz a helyzet. Az Ukrán Oktatási Minisztériumból kimegy egy körutasítás, hogy délután 5-ig nem lehet magyarul beszélni az iskolákban. Komolyan vehetjük-e az ukrán nyilatkozatokat, vagy nem? Én egy dologban hiszek ebből a szempontból, meg egy dolognak, a végrehajtott jogszabályokban, meg a végrehajtott jogszabályoknak. /PestiSrácok/

2023.11.30.Hidvéghi Balázs Szuverenitásvédelmi törvény
Donáth Anna Brüsszelbe jár feljelentgetni Magyarországot!


Donáth Anna arra kéri az EB-t, hogy indítson kötelezettszegési eljárást Magyarországgal szemben, ha az országgyűlés megszavazza a szuverenitásvédelmi törvényt. Hídvéghi Balázs úgy fogalmazott, idézem, "Az kiabál, akinek a háza ég, a Momentum nyakig benne van a külföldi kampányfinanszírozásban."

A Fidesz szerint azonban Magyarország szuverenitása nem játék. Ezzel nem lehet könnyedén bánni. Elfogadhatatlan, hogy pártok vagy szervezetek külföldről óriási összegű támogatásokat kapnak, és nyilvánvalóan külföldi elvárások vannak cserébe a pénzekért. Így nem lehet részt venni Magyarország ügyeiben. Ezt nem fogjuk megengedni.2023.11.24.Kocsis Máté: Meg fogjuk akadályozni a
külföldi befolyásszerzési kísérleteket!


Amiben eddig politikai konszenzus volt, azt a baloldal fölrúgta. Jelesül, hogy külföldi pénzből nem folytat egyetlen magyar párt sem, de ennek a szimbolikus jelentősége nagyobb. Alapjogi védelmet, alaptörvényi garanciát kap a szuverenitásvédelem. Egyenlő szabályok fognak vonatkozni valamennyi a választáson induló szervezetre. Ez azért fontos, mert ha visszaemlékeznek tavaly Márki-Zay-Péterék éppen azt játszották, hogy hát ők nem is párt, hanem civil szervezet, ezért nem vonatkoznak rájuk a pártok gazdálkodására irányuló szabályok. Ez egy helytelen és sunyi megközelítés egyébként.2023.11.21.Az elhibázott szankciós politikát szorgalmazta
a Magyarországot támadó Ursula von der Leyen.


Brüsszel idén is számtalan ügyben támadta meg Magyarországot. Az EU vezető testületei - Magyarország szuverenitását figyelmen kívül hagyva - ma már szinte minden téren meg kívánják határozni, miként járjon el az Orbán-kormány. A Magyarország elleni brüsszeli támadásokban meghatározó szereplő az Európai Bizottság, amelynek elnöke, Ursula von der Leyen kezdettől fogva szorgalmazta az Európai Unió gazdaságát megroppantó elhibázott szankciós politikát. (M1 - Híradó)

2023.11.13.Szijjártó Péter Brüsszelből jelentkezett a közel-keleti tanácsülésről.
Magyarország a terrorizmus elleni harcot támogatta.


Van 7 magyar állampolgársággal rendelkező személy Gázában, akiknek nem sikerült onnan kimenekülniük. Van 2 palesztin családtag is. Cél, hogy mindazok a kettős állampolgársággal rendelkezők, akik szeretnék elhagyni Gázát, hogy eljuthassanak a rafahi határátkelőhelyre. Van 5 magyar állampolgár, akik a Hamasz túszai. Köztük 2 gyermek. Köszönettel tartozunk Katarnak, azért, hogy közvetít, és próbál segíteni abban, hogy a többi tússzal együtt ki tudjuk menteni minél előbb.

Olyan határozatot tudunk támogatni, amely felszólítja a Hamaszt a túszok feltétel nélküli elengedésére. Akadályozzuk meg, hogy kitörjön egy háború az országok között. Fontosnak tartom Egyiptom támogatását. Adunk 40 millió Ft-nyi segítséget az egyiptomiaknak ahhoz, hogy a gázai övezetből hozzájuk érkezők egészségügyi ellátását biztosítani tudják.

Ezért szavazott a gázai tűzszünet ellen Magyarország. A Külügyminisztérium szerint a határozat nem volt kellően kiegyensúlyozott, és nem ítélte el a Hamasz terrortámadását. Az Európai Unió 27 tagállama közül nemmel szavazott a gázai övezeti tűzszünetre való felszólításra Ausztria, Magyarország, Csehország és Horvátország - írta meg a török Andalou hírügynökség. Az ENSZ Közgyűlése pénteken késő este fogadta el a "sürgős, tartós és állandó humanitárius tűzszünetre" vonatkozó határozatot a Gázai övezetben.

Az ellenségeskedések beszüntetését sürgető határozatot Jordánia terjesztette be, és csaknem 50 ország, köztük Törökország is szponzorálta. Az előterjesztés a 193 tagú közgyűlésben 120 igen szavazatot kapott, 45 ország tartózkodott, és 14 volt a nem szavazat. A 193 tagú közgyűlésben az ellenzők között volt Izrael és az Egyesült Államok is. Eli Cohen izraeli külügyminiszter "megvetendőnek" nevezte és elutasította a jóváhagyást. /O1G/

2023.03.06.Emlékeztető! Roger Waters A háborús uszítókkal
és gépezettel szembeni harag /magyar felirattal/


Érdemes mindenkinek meghallgatnia és elgondolkodni az elhangzottakon! Szerintem az emberek abszolút többsége értene vele egyet, ha legalább a fáradságot venné egy szélesebb tájékozódáshoz! (VilagHelyzete megj.)

2023.11.11.Az utolsó utáni pillanatban vagyunk: ez már nem
illegális migráció, hanem az európai muszlim hódítás


A mindennapjainkat már teljesen betöltő migráció sorsfordító pillanataival foglalkozunk. Az Európába özönlő hordák, akik nagyrészt életerős, fiatal férfiakból állnak, egyre merészebben, egyre nagyobb tömegben és egyre elszántabban veszik birtokukba a kontinenst, és hozzák magukkal az általuk minden fölött álló iszlám térhódítás tanait. Általában háborús övezetekből érkeznek, a pusztítás mellett elképesztő népességfelesleget termelő Afrikából, Közel-Keletről és Ázsiából indulnak útnak, hogy álmaik földjére, az egyre gyengülő és inogó Európába érkezzenek.

Ha pedig itt vannak, láthatják az öreg kontinens elképesztő gyengeségét, az önvédelem hiányát, így most már nem csupán illegális migrációról beszélhetünk, hanem egyértelmű hódításról. A valaha erős keresztény Európa napról napra veszti az erejét, néhol már akarat sincs a védekezésre, tettek pedig még kevésbé. Hazánk nem kér a kultúrát átalakító, az európai és keresztény hagyományokat elmosó hódításból, de egyelőre igen kevesen vannak, akik nem a behódolást választják.

Európa az utolsó utáni pillanatban van, hogy megpróbáljon felébredni, mert úgy tűnik, hogy nem a kontinens kultúrája integrál, hanem fordítva történik. A Karantén tehát ezekkel a vészjósló időkkel foglalkozik, amikor már nem lehet elbújni és eltakarni a szemünket, hanem szembe kell nézni a kellemetlen és egyre fájdalmasabb rögvalósággal, amikor eldől, hogy megmarad-e a saját kultúránk, vagy a nyitott kapukat továbbra is kitárva várja Európa, hogy a saját sírját ássák meg azok a tömegek, akiktől semmilyen jóindulatra nem számíthatunk. /Karaténvlog/

2023.11.05.Összecsapások a muszlim bevándorlók és a rendőrség
között Münsterben, Németországban.
Clashes between Muslim immigrants and police in Münster, Germany.


Arrests and injuries. Dark times ahead. Letartóztatások és sérülések. Sötét idők állnak előttünk. /RadioGenoa/

Minden Alkotmány Európában előírja a határok sérthetetlenségét. Európa az európaiaké. Aki ezt nem akarja elfogadni, azt ki kell utasítani. A rendvédelmi szerveket kell utasítani, hogy mit tegyenek. A német törvények előírják, hogy az illegálisan érkező nem lehet Németországban. Meg lehet védeni Európa határait. Ez csak politikai kérdés, és akarat kérdése. Az illegálisan tartózkodók már több ezres nagyságrendben vannak jelen Európában. Az sem kizárt, hogy egyszerre több helyen tudnak végrehajtani akciókat, amelyek bizony emberéleteket is követelhetnek. /Ma reggel/

2023.11.04.Alapítványunk elnöke Földi László titkosszolgálati szakértő
a Ma reggel című műsorban fejtette ki véleményét
az embercsempész csoportok tevékenységéről déli határaink mentén.


A tálib embercsempészekkel az erőszak és a gátlástalanság megérkezett a magyar-szerb határtérségbe. A tálib titkosszolgálat már az irányítása alá vonta a Vajdaság területén működő afganisztáni embercsempész csoportokat. Hosszú távon abszolút érvényt kell szerezni a meglévő törvényeknek, és nincs szükség új törvényekre. /Ma reggel/

2023.11.03.Vukics Ferenc alezredes a Specialista legújabb adásában
elemzi USA, Európa, Oroszország és a BRICS helyzetét.


Körülöttünk a Világ rendszerváltása zajlik. Amerika mohóvá, Kelet önjáróvá, Európa pedig egyre jelentéktelenebbé válik. De mi lesz velünk, magyarokkal? Mit tudunk tenni a háborúk és a válságok árnyékában? Egy biztos. Ha tetszik nekünk, ha nem, a Világ rendszerváltása be fog következni. Sok a kérdés: Európa feltámad hamvaiból, vagy végelgyengülésben kimúlik? Esetleg a demokrata-liberális "elit" által vezetett Amerika gyarmatává válik? És mi lesz az Egyesült Államokkal? Meddig játszhatja a világseriff szerepét?

Megúszhatjuk a Harmadik Világháborút, vagy sem? Ebben a videóban ezekre a kérdésekre fogom megadni a választ. 00:00-01:23 - Mi történik a világban? 01:24-01:56 - Miről szól Vukics Ferenc új műsora! 01:57-05:01 - Európa elbukik! 05:02-06:53 - USA és az elbukott ukrán ellentámadás 06:54-08:48 - A medve nem játék - Oroszország 08:49-10:35 - A Kelet vajon felemelkedik? BRICS 10:36-12:39 - Mi magyarok, mit tehetünk!

2023.10.31.Vendégmunkás vagy migráns? Szijjártó Péter elmagyarázta a baloldalnak.


A migránsok összevonása a vendégmunkásokkal szerintem kicsit meredek, mert a migránsok a déli határnál afgán embercsempészek segítségével lövöldöznek többek között a magyar határőrökre, a vendégmunkások pedig úgy jönnek Magyarországra, hogy az ahhoz szükséges engedélyeket megkérik és megkapják, foglalkoztatóik vállalják a garanciát a foglalkoztatásukért, és átmeneti idő után hazatérnek. Na, most a kettő között ég és föld, teológus-geológus, tehát én a kettőnek a keverését tényleg meredeknek érzem. Minden munkahelynél a magyaroknak van elsőbbsége. (O1G)

2023.10.24.CIA-Tímea /Párbeszéd/ 5 percig gyalázta Orbán Viktort
Menczer Tamás államtitkár rakott rendet


Mi is a magyar érdek? Ehhez a kormány, a magyar pártok hogyan viszonyulnak? Egy Telexben olvasott cikk a Medián felmérését tartalmazza. A Párbeszédnek az 1000 fős mintában egyetlen támogatója sem akadt. Honnan jön a támogatottság, az instrukció, honnan jön a pénz? Miért képviselnek önök háborúpárti álláspontot? A békéért mindig hajlandóak vagyunk tárgyalni. A békéért az orosz elnökkel kell majd tárgyalni. Az önök beruházások elleni politikájával munkahelyek, a 13. havi nyugdíj, a családtámogatások, a fiatalok adómentessége mind megszünnének. Ezért helyes, hogy nem önök vezetik az országot. /O1G/Egy kislány bátorítása az árva gyerekeknek.
Egy pici kislány vagyok, de szeretetemből mindenkinek adok.
Lehet, hogy nincsenek szüleitek, de van mennyei Atyátok!


2023.10.19.Ez nem Izrael és a palesztin nép konfliktusa,
hanem a Nyugat ellen indított civilizációs háború


Kissinger: Súlyos hiba volt ennyi más kultúrájú és vallású embert Európába engedni 14:28 Áll a bál Brüsszelben: Az unió megtriplázta a Palesztinának szánt támogatásokat 24:48 A Közel-Kelet az összeomlás szélén 37:52 Lengyelország: választás volt, eredmény nincs Ezúttal is érdemes volt követni az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorát, a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsort, amelyben Kulifai Máté, a Hetek lapszerkesztője, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója beszélgettek az izraeli-palesztin konfliktusról, az európai zsidóságot ért fenyegetésekről, valamint a múlt vasárnapi lengyelországi választásokról. (hirado.hu)

2023.10.14.Az izraeli hadsereg páncélos alakulatai célzott rajtaütéseket kezdtek Gázában


Izrael földi műveleteket kezdett Gázában. Célzottan vezényeltek helyszínre gyalogos alakulatokat, ahol a Hamasz egységeit semmisítették meg. Számos elrabolt izraeli holttestét is megtalálták. A gázaiak dél felé próbálnak menekülni. A terület továbbra sem kap vizet, villanyt, élelmiszert és egészségügyi utánpótlást. (euronews)

2023.09.25.Orbán Viktor rakott rendet a frakcióvezetők fejében
Forrás: parlament.hu élő közvetítésének rögzítése


Imponált, hogy Gyurcsány Ferenc bízik a feleségében, és kiáll mellette. Sok sikert. Magyarország semmiféle háborút nem folytat. A nemzeti együttműködést próbáljuk megteremteni Magyarországon, és Magyarország körül is. Közelebb jutottunk az erős Magyarországhoz ahhoz képest amilyen ez az ország Gyurcsány Ferenc kormányzása idején volt. Ezt biztosan állíthatom. Magyarország nem szeretne újabb Gyurcsány korszakot.

Orbán Viktor: Magyarország ma semmilyen vízhiányban nem szenved. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy minden beruházástámogatás megtérül, mert a jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy más legyen a szabályozás. Magyarországon ma 500 ezer ember az autóiparhoz kapcsolódóan keresi a kenyerét. Az unió döntött, hogy 2035-től nem lehet a jelenlegi autótípusokat gyártani, ezért csak akkor maradnak meg az autógyárak, ha lesznek akkumulátorgyárak.

Akik az akkumulátorgyárak ellen érvelnek, azok az autógyárak bezárása mellett vannak - tette hozzá. Abszurd, hogy Magyarországon a zöldek támadják az akkugyárakat, míg Németországban az ottani zöldek támogatják őket. Magyarország ma semmilyen vízhiányban nem szenved, és képesek vagyunk kielégíteni az igényeket. A Duna öt másodperc alatt több vizet hoz, mint egy akkumulátorgyár éves teljesítménye. (O1G)

2023.09.26.Az Ultrahang legfrissebb adásában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő
volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán aktuális híreiről beszélgettünk.


Az Ultrahang legfrissebb adásában Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán aktuális híreiről beszélgettünk. Amerika már csak néhány hétig tudja támogatni Ukrajnát? Mi történik a fronton? Zelenszkij lehet, hogy nem indul újra? Mi történt Zelenszkij kanadai látogatásán? Zelenszkij felesége nyilatkozatot tett. (Ultrahang)

2023.09.24.Kocsis Máté: Az Országgyűlés holnap kezdődő őszi ülésszakán egy Magyarország
függetlenségét megóvó törvénycsomagot fogunk benyújtani.


Itt arról van szó, hogy Magyarország függetlenségét kell minden eszközzel megóvni, a külföldi befolyás-szerzési lehetőségeket kell megakadályozni. Egyébként ezt nyugodtan politikai korrupciónak is nevezhetjük. Külföldi ismeretlen forrásból baloldali politikusokat azért pénzelnek, hogy itthon azok hatalomhoz jussanak, és utána nyilván ezek a külföldi gazdasági csoportok gazdasági előnyökhöz jussanak az ország rovására.2023.09.20.Mi képesek vagyunk megvédeni a határokat. Brüsszel ezt nem teszi meg.


Akik az Európai Unióból Európai birodalmat akarnak gyúrni, kivétel nélkül mind bevándorláspártiak. Az európaiság mércéjévé tették a migránsok beengedését, és elvárják, hogy minden ország és nép haladék-talanul alakítsa magát multikulturálissá. Ma már látjuk, hogy szándékosan nem éltek a hatalmas rendőri és katonai erejükkel, szándékosan nem védték meg Európát a migránsok tömegeitől. Ha mi képesek voltunk, ők is azok lehettek volna. A bürokratákból azonban nem a képesség hiányzik, hanem az akarat. 2024-ben váltsuk le a bevándorláspárti korrupt brüsszeli bürokratákat! /FideszHU/2023.09.19.Hollik István: Csak idén több mint 100.000 migránst állítottunk meg déli határunkon.
A helyzet drámai. Brüsszel pedig csak őrültségekkel képes előállni.


Most néztem meg az illegális migránsokról és az embercsempészekről ma nyilvánosságra került felvételeket. Ezek egészen brutálisak. Mindenki láthatja, hogy a déli határkerítésnél próbálkozók egyre agresszívebbek, támadófegyvereket használnak, sőt a saját maguk által készített videókon még kérkednek is azzal, hogyan próbálnak átjutni a kerítésen. A helyzet sűlyossága közelít a 2015-ben megtapasztalt migránsáradathoz. Éppen ezért óriási felelőtlenség az, amit ebben a helyzetben Brüsszel tesz. Ezeket az agresszív migránsokat akarják szétosztani a tagállamok között. Továbbra is határozottan nemet fogunk mondani.2023.09.15.Orbán Viktor: Komoly esélyünk van arra, hogy Brüsszelben
el tudunk érni egy családpolitikai fordulatot.


A kormány megvédi a családokat minden lehetséges kormányzati eszközzel az inflációtól - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, ahol azt is a közölte, hogy ha a Brüsszel nem lép, akkor Magyarország - összefogva Romániával, Lengyelországgal és Szlovákiával - nemzeti hatáskörben meghosszabbítja az ukrán gabona pénteken éjfélkor lejáró behozatali tilalmát. (O1G)

2023.09.08.Apáti Bence hivatalos oldala
Karácsony Gergely - ahelyett, hogy kidobná a Városházáról Gyurcsány
tejben-vajban fürösztött embereit - inkább a BKK-jegyek árát emeli


Közben a budapesti tömegközlekedés minősége meg csak csúszik lefelé! Sűrűbb járatok? Klíma a metrón? Jövőre nemet mondhatunk Karácsonyra, Gyurcsányra, és az összes többi baloldali kitartottra. Egyszer és mindenkorra legyen vége Budapest és a budapestiek kirablásának!2023.08.06.Sokan meghaltak egy ukrán piacot ért rakétatámadásban


Legkevesebb tizenheten meghaltak és több mint harmincan megsebesültek, amikor rakétatámadás érte a kelet-ukrajnai Kosztantyinivka piacát. Sokan voltak a becsapódás közelében, ugyanis a hely népszerű üzleteknek és kávézónak ad otthont. Az oroszok korábban támadták többek között Kijevet és a dunaparti Izmail kikötővárosát is, ahonnan nem kizárt, hogy egy drón törmelékei hullhattak át a szomszédos Romániába. (M1 - Híradó)

2023.08.01.Bedő Imre: A miénk után most az új nemzedék félrevezetése zajlik, ébresztő!


Carson Coma a Szigeten! Ki irányítja a figyelmet azokra a zenekarokra, akik lényegi tartalmat nem közvetítenek? Nehéz észrevenni, hiszen a zene jó. Mit figyelhetünk meg a Sziget Fesztiválon, ha nyitott szemmel járunk? Ha megfelelően körülnézünk, láthatjuk az igazságot!

2023.08.30.Interjú Tucker Carlsonnal. Veszélyes idők, komoly témák.


A harmadik világháború veszélyére figyelmeztetett és mielőbbi békét sürgetett az orosz-ukrán háborúban Orbán Viktor miniszterelnök a Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott interjúban, amely közép-európai idő szerint szerda hajnalban jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. Beszélt arról is: meg kellene állapodni az oroszokkal egy új biztonsági architektúráról, hogy "biztonságot és szuverenitást biztosítsunk Ukrajnának", de nem NATO-tagságot. (Orbán Viktor)

2023.08.18.Orbán Viktor: Jó reggelt, Magyarország!


A munkahelyek megvédését, az infláció letörését és a bérek növelését nevezte a legfontosabbaknak a magyar gazdaság szempontjából Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, amelyben a budapesti atlétikai világbajnokság jelentőségéről, az ahhoz kapcsolódó diplomáciai tárgyalásokról, és a magyar hadiipar fejlesztéséről is beszélt.

2023.08.14.Georg Spöttle: Első tapasztalatok Moszkvában


Most kezdődik majd a híres moszkvai konferencia. Témák: nemzetközi terrorizmus, különböző országok területi követelései. Ő a nemzetközi migrációról beszél, hogy Magyarország milyen sikeresen védekezik, hogy mekkora a nyomás van rajtunk a déli határon. Szerbiában lövöldözés, kézigránát. Moszkvában a gazdaság szárnyal a háború ellenére. Munkaerő hiány van. Rengeteg fiatal ázsiai lány dolgozik az étteremben. Moszkva nagyon vonzza az embereket. Eddig 12 milliós volt a város, de most már 15 millióra becsülik. Moszkva fejlődik, Oroszország fejlődik.

2023.08.10.Lassan elfogy a levegő a Biden família körül


- ezzel a címmel írt cikket a Magyar Nemzet, miután egy kongresszusi vizsgálat nyomán banki adatokat hoztak nyilvánosságra. Ezekből az derül ki, hogy a Biden család tagjai dollár-milliókat kaptak európai és ázsiai üzletemberektől. (M1 - Híradó)

2023.08.09.Hortay Olivér: Németország bajban van.


A gazdasági miniszter szerint vagy eladósodnak, vagy elveszítik iparukat. Elismerte, hogy az adatok nem jók. Robert Habeck szerint a fő problémát az okozza, hogy a német ipar korábban túlzott mértékben az olcsó orosz gázra támaszkodott... Az elhibázott döntések következményeit nemcsak Németország, de egész Európa is megszenvedi.

2023.07.15.A kormány nemet mond a migránsgettókra.
Nemi erőszak, rablás és verekedés -


csak néhány azokból a súlyos bűncselekményekből, amelyeket migránsok követnek el a német fürdőkben. Lassan tarthatatlanná válik a helyzet, volt olyan strand, amit be kellett zárni az agresszív migránsok miatt. Mégis, Brüsszel nem a határok védelmében, hanem a migránsok kötelező szétosztásában látja a megoldást. Magyarországot is arra köteleznék, hogy migránsgettókat építsen és bevándorló-országgá váljon. A kormány viszont nemet mond a brüsszeli migráns-paktumra. (M1 - Híradó)

2023.07.26.49 ország részvételével kezdődik az Oroszország-Afrika csúcstalálkozó Szentpéterváron


A második Oroszország-Afrika csúcstalálkozó fórumot a tervek szerint július 27-28. között rendezik meg Szentpéterváron. Az eseménnyel párhuzamosan gazdasági és humanitárius konferenciát is terveznek. Az előző fórumhoz hasonlóan az eseményt a Békéért, biztonságért és fejlődésért mottóval rendezik meg. (oroszhirek.hu)

2023.07.07.Bogár László: Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
Miért röhög ki minket a "nem létező" erő?


Franciaország 1789 óta az első számú "kísérleti" laboratóriuma a világot évezredek óta irányító szellemi energiának, amelynek valóságos identitását soha nem fogjuk megismerni. Kicsit olyan "Ö", mint a kozmológiai értelemben vett fekete lyuk, detektálni a fizikai törvényei szerint soha nem lehet, ám "tetteinek" kozmikus következményei közvetett módon mégis csak igazolják létét, és pusztító hatása kirajzolódik az általa meghatározott világegyetem tartomány égitestjeinek hisztérikus mozgásából, és végül elkerülhetetlen kín halálából.

A gyilkos jakobinus csőcselék, a bolsevik ávós proli után most a ki tudja hányadik generációs migráns, mint mesterségesen előállított globális veszélyes hulladék a "vivőanyaga" annak a szadista pusztításnak, amit ugyan a "nem létező" generál, de a fehér ember degeneráltsága tesz lehetővé.

2023.07.05.Soós Eszter: Több mint egy hete tart a migránslázadás Franciaországban


A jórészt bevándorló hátterű fiatalok egész városrészeket vertek szét. A francia társadalom döbbenten áll a történtek előtt. Az M1-nek nyilatkozó franciák szerint a politikusok nem tudnak megfelelő választ adni a kialakult helyzetre. A zavargások több helyszínén is járt ma az M1 stábja, Soós Eszter Petronella, a Közmédia Világ című műsorának szakértő-műsorvezetője összefoglalója következik. (M1 - Híradó)

2023.07.03.Szíjjártó Péter: A migrációról és a franciaországi zavargásokról.
Az illegális migránsok társadalmi integrációja kudarcot vallott.


Az illegális migráció bátorítása helyett a megállítására kellene koncentrálni. A külügyminiszter az uniós tervekről és a francia zavargásokról. A migránsokat csempésző bűnszervezetek üzleti modelljét szét kéne verni, a külső határokat meg kéne védeni. Világosan kéne beszélni arról, hogy Európába csak legálisan lehet bejönni. A határétlépésnek vannak szabályai. Ahhoz megfelelő dokumentumokra van szükség, meg viselkedésre van szükség.

Szerbiában nincs háború, senkinek az élete nincs veszélyben. Szerbiából Magyarországra menekült nem tud érkezni. Menekült csak háborúból tud érkezni. A nemzetközi jogi szabályozás világos. Ha valakinek menekülni kell hazájából, az csak az első biztonságos helyen tartózkodhat ideiglenesen. Ukrajna esetében Magyarország és Szlovákia az első biztonságos ország. Az Európai Unió külső határát kéne rendesen megvédeni. (Magyarország Kormánya)

2023.07.02.'Russia is Fine': Hungary Rejects More European Union Aid for Ukraine; Here's Why "Oroszország jól van": Magyarország elutasítja az Ukrajnának
nyújtott további európai uniós segélyeket; Itt van, miért!


Hungarian PM Viktor Orban has declared that Hungary will block the EU's proposal to provide war-torn Ukraine with EUR50 billion in financial aid. Orban insisted that Ukraine must clarify how it utilized the EUR70 billion it has already received from the EU. This latest disagreement between Budapest and Brussels highlights their ongoing disputes over the provision of financial support and arms to Ukraine. Recent data from Brussels reveals that the EU has granted Ukraine EUR72 billion in economic, military, and humanitarian aid since the commencement of Russia's military operation last February. (Hindustan Times Videos)

2023.07.01.Álláspontok a háborúról. Orbán Viktor: Az orosz politikai vezetés a helyén van.


Az orosz gazdaság köszöni szépen jól van. Ehhez képest mi szenvedünk a magas inflációtól. Nincs már pénzünk arra, hogy az ukránokat támogassuk. Rengeteg ember halt meg, és még több fog meghalni. Fölmérhetetlen a pusztítás, fölmérhetetlen az emberi fájdalom és szenvedés, ami ott kialakul. Ezért minden eszközt arra kell használni, hogy tűzszünet legyen és béketárgyalás. Nem arra kell pénzt adni, hogy folytatódjon a háború. Az eszközeinket a béke érdekében kellene felhasználni, de az Unió most még nem ezt teszi. (kormanyzat)

2023.06.29.Orbán Viktor: A csőd szélére sodorták az Európai Uniót.
Tudni akarjuk, kik felelnek ezért!


Hamarosan kezdődik a miniszterelnöki csúcstalálkozó. Hová lett a pénz? Ugyanis a bizottság benyújtott egy költségvetés-módosítási javaslatot, újabb súlyos 100 milliárdok befizetését kéri a tagállamoktól. Adódik a kérdés, hogy jöhetett létre ez a helyzet? Hogyan sodorhatták a csőd szélére az Európai Uniót? Mondom is a nagyobb tételeket. 50 milliárd eurót akarnak kérni a tagállamoktól, hogy odaadhassák Ukrajnának, miközben azzal a pénzzel sem tudnak elszámolni, amit eddig adtunk.

Sok pénzt akarnak a tagállamoktól, hogy ki tudják fizetni a korábban felvett európai uniós hitelek kamatait. Ezek azok a hitelek, amelyekből ezidáig Lengyelország és Magyarország egyetlen fityinget sem látott. Még több pénzt akarnak tőlünk a migrációra, de nem a határvédelemre, hanem hogy behozhassák a migránsokat. Természetesen magukról sem feledkeztek meg, euró milliárdokat kérnek a brüsszeli bürokraták fizetésének emelésére. Kik felelősek azért, hogy a csőd szélére jutott az Európai Unió?

2023.06.27.Fricz Tamás: Történelmi paradigmaváltás szemtanúi vagyunk?


A Hit Rádió legfrissebb adásában Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója, politológus, filozófus, közgazdász volt Fekete Rita műsorvezető vendége. Az interjúban Fricz Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy a világot egy olyan hálózat akarja leuralni, mely nem demokratikus alapokon, hanem tisztán pénzügyi alapon jött létre. Szerinte ők a világ sorsát nagyobb mértékben formálják, mint gondolnánk és erősebbé váltak, mint a nemzetállamok. Mint elmondta, a WHO vezetője Tedrosz Abhanov Gebrejeszusz a globalisták érdekeit szolgálja ki minden tekintetben és olyan monopolisztikus uralmat kívánnak kialakítani, mellyel a nemzetállamok felett dönteni akarnak globális jelentőségű egészségügyi helyzetekben.

2023.06.20.Jurij pattogott az EP-ben, majd jött Szijjártó Péter
Yuri bounced around in the EP, followed by Péter Szijjártó


"A Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk" - fogalmazott a külügyminiszter, Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének vitáján Jurij Kamelcsuk ukrán képviselő 1956-hoz hasonlította az ukrán háború kitörését. Erre hivatkozva számon kérte a magyar külügyminisztert, hogy Magyarország miért nem támogatja a fegyverek szállítását Ukrajnába, és miért vétózza meg az Oroszország elleni szankciókat.

Szijjártó Péter válaszában helyretette az ukrán képviselőt. "1956-ban hazámat a szovjet Vörös Hadsereg lerohanta. Akkoriban az egész nyugati világ azt nézte, hogy mi történik Budapesten és Magyarországon. Mindenféle támogatást ígértek, a Szabad Európa Rádió a médiatörténelmünk eddigi legnagyobb álhírét terjesztette, hogy az amerikaiak a sarkon vannak, hogy segítsenek nekünk.

Senki nem jött segíteni, így akkor az én hazám 1990-ig kommunista megszállás alatt maradt" - kezdte válaszát Szijjártó, majd hozzátette, a mostani helyzetben Magyarország azért nem járul hozzá Ukrajna katonai támogatásához, mert a háborúban álló ország felvette az OTP Bankot a háború nemzetközi szponzorainak listájára. Hozzátette, Magyarország egyetlen feltétele az volt Ukrajna felé, hogy vegyék le ezt a bankot a listáról, de ez azóta sem történt meg.

A szankciókkal kapcsolatban Szijjártó elmondta, Magyarország eddig egy szankciós csomagot sem vétózott meg, ugyanakkor nem fogja hagyni, hogy saját állampolgárai fizessék meg a háború árát. (O1G)Vlagyimir Putyin: Európa kulturális hanyatlása
Isten és Sátán egyenjogusítása 2013.09.13.


Oroszország miniszterelnöke Európa kulturális hanyatlásáról beszél, illetve az egész nyugati világ kulturális hanyatlásáról. Kivonat Vladimir Putin Valmai Fórumon elhangzott beszédéből.

2023.05.27.Rengetegen voltak Belgrádban a Remény Szerbiája nagygyűlésen


Szerbia nem fogja tétlenül nézni, hogy Koszovóban szerbekre támadjanak. Erről Alekszandar Vucic beszélt Belgrádban, ahol pénteken este hatalmas tömegrendezvényt tartottak. Az eseményen egyperces néma csenddel emlékeztek meg a májusi tömeggyilkosságok áldozatairól. A rendezvényen Szijjártó Péter arról beszélt, hogy a történelmi ellenségeskedés helyett immár történelmi barátság van Magyarország és Szerbia között. (M1 - Híradó)

2023.05.21.Szijjártó Péter: a bizottság elnökének személyesen kellene
megnyilvánulnia a Barátság vezeték ügyében.


Az Európai Bizottság elnökének személyesen kellene megnyilvánulnia azzal a hírrel kapcsolatban, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fel akarta robbantani a Magyarországot is ellátó Barátság kőolajvezetéket - erről Szijjártó Péter beszélt a Kossuth Rádióban. A külügyminiszter hozzátette: Kijevből nem kaptak semmifajta magyarázatot a hírre, ugyanakkor az ügynek nagy súlya van, ugyanis ha valaki egy ország energia-ellátásának biztonságát próbálja tönkretenni, akkor az a szuverenitása elleni támadásnak tekinthető. (M1 - Híradó)Macron és Zelenszkij újabb oroszellenes szankciókat
sürgetett a közös nyilatkozatban
Itt találhatók 2020-22-ben történt események.


2020.12.31.Ismét migránsok akartak betörni a magyar határon
ÉJJELLÁTÓ KAMERÁVAL FELSZERELT DRÓNOKKAL SZÚRTÁK KI
A KERÍTÉS TÚLOLDALÁN A HARCIAS TÖMEGET


Idén negyedszer próbáltak erőszakosan betörni az országba migránsok Szerbia felől, ezúttal Röszke helyett Kübekházánál próbálkoztak sikertelenül a határsártők, akiket becsaptak az embercsempészek. Becsapták az embercsempészek azt a több tucat migránst, akikkel elhitették, hogy szilveszter hajnalán a magyar határt védő rendőrök és katonák pihennek és át tudnak szökni a zöldhatáron Szerbiából Magyarországra.

Csakhogy az embercsempészek ezúttal is hazudtak a több száz euróért a szerb–magyar határt védő kerítés szerb oldalához szállított migránsoknak. A magyar rendőrök és katonák, mint mindig, ezúttal is éberek és határozottak voltak. (magyarnemzet.hu)

Varga Judit kiváló, modellértékű válaszai a liberális támadásokra

Varga Judit igazságügyi miniszter asszony meglehetősen markáns válaszokat ad a liberális-globalista hálózatnak a kormány, illetve hazánk elleni támadásaira, jöjjön az a sajtóból vagy a médiából, Brüsszelből vagy balliberális politikusoktól. Ezt már hónapok óta teszi, de az utóbb hetekben-napokban – hogy fiatalosan fejezzem ki magam – különösen hatásos módon "nyomta". Gondolok itt arra, hogy először a Die Welt című (elvileg konzervatív, gyakorlatilag "természetesen" liberális) lap támadásaira reagált. A lap állítására, mely szerint a vészhelyzeti törvény "kiüresíti a demokráciát", közölte, hogy ez nem más, mint a liberális véleménydiktatúra által keltett fake news, vagyis álhír, hiszen a parlament működik, s a különleges helyzet csak addig tart, amíg a világjárvány véget nem ér. Viszont, hogy mikor szüntetjük meg a veszélyhelyzetet, azt mi fogjuk eldönteni, nem pedig mások.

Varga visszautasította Věra Jourovának, az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős biztosának döbbenetes követelését, hogy a kormány adja vissza a különleges felhatalmazását... így egy biztosnak különösen nincs joga semmire felszólítani egy tagállam kormányát. És milyen érdekes: vasárnap, a személyes találkozójuk után Věra Jourova már egészen másképp nyilatkozott a magyar veszélyhelyzeti törvényről. Segített a határozott fellépés! A miniszter asszony ezenkívül keményen „leoltotta” Heiko Maas német külügyminisztert, aki szokásosan aggódott egy nagyot a kormány különleges jogai miatt: figyelmeztette, hogy Németországnak talán a következő féléves elnökségi periódusára kellene koncentrálni, nem pedig Magyarország vegzálására... (Fricz Tamás blogja)Nézzétek! A nem létező "háttér hatalom" emberei épp eligazítják a pápát, csak hogy tudja, kik parancsolnak neki.


A felvételen nem a Pápának csókolnak kezet, hanem a Pápa csókol kezet "főnökeinek", a Rothschild és Rockefeller családnak... Húsvétkor a migráncsok lábát mosta, nem pedig a tanítványokét, mint Jézus tanította.

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, kapitalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban. Ezt nem-fehér bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését.Magyarország nem ért egyet az ENSZ globális migrációs javaslatcsomagjának alapállításával,


amely szerint a migráció jó – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban. Az ENSZ globális migrációs csomagjáról folytatott kormányközi tárgyaláson felszólalásában a tárcavezető hangsúlyozta: Magyarország álláspontja szerint a nemzetközi erőfeszítéseknek nem a migráció szervezésére, ösztönzésére, hanem annak megállítására kellene összpontosítaniuk.

Kijelentette: – Azzal, hogy a világszervezet azt sulykolja, a migráció jó, és ezért ösztönözni, szervezni kell, veszélybe sodorja minden ország, így Magyarország biztonságát, szuverenitását és identitását. Kiemelte: a magyar kormány azt akarja elérni, hogy az ENSZ végre mondja ki, a migráció veszélyes, továbbá adja fel azt a képmutató és a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodó politikáját, amelynek részeként a világ fejlődéséhez szükségesnek nevezi a migrációt. (magyaridok.hu)Lázár János Bécsben ezt látta
Vendég: Frank Füredi szociológus professzor.
Kegyetlen kultúrharc folyik Európában. Célkeresztben Magyarország.
Derek Prince: Az ellenségek, akikkel szemben állunk 3 - 4. rész


Svédországban is bemutatkoztak a bevándorlók!Trianonon lehet változtatni. Drábik János videója


Valamilyen módon megoldást kell találni erre a nyitott sebre, mégpedig úgy, hogy az mindenkinek jó legyen, mert van ilyen megoldás. De ezt ki kell dolgozni, le kell tárgyalni, valamint végre kell hajtani, és ehhez igazi magyar hazafiakra van szükség, akik nem csak beszélnek, de tenni is hajlandóak. (Drábik János)

2015.01.13.Lovas István: Elhallgatott hírek 17. rész * Teljes cikk itt!


- Jacenyuk történelemhamisító, szuperkínos kijelentése után Merkel a feje búbjáig zavarban – a német sajtó cinkosul hallgat. - Az osztrák sajtó egy része is elhallgatja, hogy népi kezdeményezést írtak ki Ausztria kilépéséről az EU-ból. - 1000 korbácsütés egy szaúd-arábiai bloggernek, mert megsértette az iszlámot. - Rabbi: aki nem tiltakozik a vád ellen, hogy Alan Dershowitz - Izrael legelvakultabb védelmezője az USÁ-ban – fiatalkorú lányt erőszakolt, Izraelt támadja és antiszemita. - Ráadás: miként manipulál ismét Orbán Viktorral kapcsolatban a francia sajtó? (flagmagazin.hu)

Német képviselőnő beszéde Merkel árulásáról

A Washington-i döntéshozók keményen dolgoznak azon, hogy felhúzzák a vasfüggönyt Berlin és Moszkva között. Így akarják megakadályozni az eurázsiai térség kereskedelmi integrációját. Egy nagyobb méretű Ukrajnában segítheti ennek a célnak az elérését. A pénzhatalmi világelit egyelőre azt akarja, hogy Angela Merkel német kancellár a helyén maradjon és eldöntse: a Nyugatnak vagy Oroszországnak ad elsőbbséget? Bismarck kancellár is tisztában volt azzal, hogy ha Németország és Oroszország tartós szövetséget köt, akkor a pénzhatalmi világelit nem tudja az eurázsiai térségre kiterjeszteni hegemóniáját. II. Vilmos német császár és kancellár utódai ezt nem értették meg és hagyták megromlani a német-orosz kapcsolatokat.Orbán Viktor tanúságtétele
Minden politika, de a politika nem minden


2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.

Petőfi Sándor: Nemzeti dal * Damjanich János imája

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comÉLETRAJZOK,
OLVASMÁNYOK, ÖRÖMHÍR DALOK
Makai Rozália: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Zimányi József prédikációi Gazdag István írásai

Vissza az elejére!
Vissza a menüre!