HITELES TÖRTÉNETEK
Makai Rozália gyermek- és családvédő


A citrom 10.000-szer erősebb, mint a kemoterápia.

Az alábbi cikk Dr. Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentő - és katasztrófavédelmi orvos. "A CITROM 10.000-szer erősebb, mint a KEMOTERÁPIA. Elnézést kérek, hogy eddig nem fordítottam le, most veszem a fáradságot, hogy ingyen és bérmentve lefordítsam mindazoknak, akik nem tudnak angolul.
Figyelem: ami zárójelbe van téve ( ), az mind az én magyarázatom. Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet pl; enni, és készíthetünk citromfürdőt, különösen a test befolyásolt területein (ott ahol rákos). (A citrom minden fajtája rendkívül hasznos a rákbetegségek kezelésében, ill. megelőzésében.) Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik, mert óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt. A Citrom "Citrus", ez egy csodálatos termék, ami megöli a ráksejteket. 10.000-szer erősebb mint a kemoterápia
Miért nem tudjuk mi ezt??? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai effektusokat (mellékhatások).
Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a teraszodon, balkonodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve őrzött titok, több, mint gondolnánk. A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnének el. Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle.
A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál. Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!! Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS is (DEPRESSZIÓ, CSÜGGEDÉS ELLEN).
JÓ HATÁSÚ A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!! Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET. 12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-,és a HASNYÁLMIRIGY-rákot.
Ennek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését. És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET. " Fordította angolból: Ifj. Balla Ferenc"A petrezselyemzöld hatékonyan pusztítja el a rákos sejteket


A mutatós zölddel leginkább éttermekben találkozunk, de ott aztán rendszeresen, persze díszítésként. A merészebbek megeszik, de van aki makacsul ragaszkodik az etiketthez, hogy a díszítést nem illik megenni. Ha tisztában lennénk vele, hogy mennyi pozitív hatása van, nagyon sok petrezselyemzöldet fogyasztanánk. Ajánlott rendszeresen beiktatni az étrendünkbe nap mint nap. Amerikában a tüdőrák áll a vezető helyen a rákos megbetegedések okozta elhalálozások listáján, majd ezt követi a mell-, vastagbél-és hasnyálmirigyrák. Egy 2013-as tanulmány szerint kimutatták, hogy a petrezselyemzöld képes elpusztítani a tüdőrákos sejtek mintegy 86%-át. A hatás egy igen erős flavonoidnak, az apigeninnek köszönhető, mely megtalálható az oregánóban, zellerben, narancsban, kamillában, kakukkfűben is, de a petrezselyemben legnagyobb a jelenléte.


Egyes feltételezések szerint a szárított petrezselyem több apigenint tartalmaz, mint a nyers. Azt is bizonyították, hogy más tumorellenes szerek kombinációjával a petrezselyem hatékonyan akadályozza meg a rákos sejt növekedését, tejedését. A petrezselyem eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, és már több mint kétezer évvel ezelőtt ismerték és alkalmazták. A vesekő kezelésében annyira hatásosnak bizonyult, hogy egyes országokban hivatalosan is elismerték, vagyis van ahol, orvos írja fel receptre.
Sok K-, C-, A- és B-vitamint tartalmaz, és nagy a klorofill és esszenciális aminósav tartalma is. Erős antioxidáns, szabályozza a vérnyomást, és hatékony gombaölőnek is bizonyult. Ne felejtsünk el petrezselyemzöldet nevelni az ablakpárkányon, és minden étkezéshez csipegessünk belőle, sőt napközben is minél többet együnk. (twice.hu)
A rákot ki lehet éheztetni, mielőtt terjedni kezdene.
A módszer egyszerű, megelőzése már ma elkezdhető.
Akikről Kent Hovind is beszélt!


McCarrisont Nagy-Britannia kormánya nevezte ki a múlt század elején, a brit megszállás ideje alatt, India táplálkozásának megfigyelésére. A brit orvos főleg a Gilgit zóna szokásait írta le Észak-India egyik tartományában, Észak-Kasmírban. Híressé azonban az tette, hogy fölfedezett egy népet - a hunzákat -, melynek nem voltak orvosaik és kórházaik, fiai mégis 100 éves átlagéletkort értek el, tökéletes életerőben és jó egészségi állapotnak örvendve. Hét évig tanulmányozta őket, s az akkori világ egyetlen népbetegségét sem fedezte fel náluk. A 90-110 év közötti lakosok vizsgálata során kiderült, hogy vérnyomásuk, koleszterinszintjük és szívműködésük normális. Életerejük titkát egyedül táplálkozási szokásaikban találta meg. A hunzák a zöldségeket és gyümölcsöket, gabonaféléket, a tejet és tejtermékeket főzés nélkül - tehát szinte kizárólag nyersen fogyasztják! -, húst pedig csak igen ritkán esznek. Egyáltalán nem használnak hántolt (fehér) rizst, cukrot és sót, a szintetikus táplálékokról még csak nem is hallottak.
A hunzák igen hosszú életűek, fiatalon és öregen egyaránt életerősek, állóképességük kimagasló, és megdöbbentő egészségnek örvendenek. Nem ismerik a civilizációs betegségeket, többek között a rákot sem! Hunza Pakisztán legészakibb csücskében helyezkedik el, ott, ahol Pakisztán Oroszországgal és Kínával találkozik. Fekvése lélegzetállító; nem kevesebb, mint hat hegylánc húzódik e területen. A hegycsúcsok átlagmagassága 6100 méter, s itt található a 7600 méter magas Rakaposhi-csúcs.
Hunza népe egy különlegesen termékeny völgyben él, amely a sziklás vonulatok közé ékelődik. A völgy 10-30 ezres népessége kétezer évig csaknem teljesen el volt zárva a világ többi részétől. A terület egészen mostanáig szinte teljesen megközelíthetetlen volt, mivel az egyetlen be- és kijárat a környező hegyek oldalában kanyargó ösvény volt, melyen a közlekedés az év legnagyobb részében igen kockázatos. Az út mindössze 60 centi széles. Veszélyesen elrojtosodott kötélhidakon kell átkelni, az utat több helyen mindössze a meredek sziklafalból kilógó fatörzsek tartják. Mint már említettük, a hunzák nem ismerik a szívbetegséget, magas vérnyomást, daganatos megbetegedéseket. A nőknél ismeretlen a klimax, a férfiak még 90 éves korukban is nemzőképesek, és táncolnak ünnepségeiken. Többezer éves földrajzi elszigeteltségüknek köszönhetően a hunzák egészséges és természetes életszokásokat követnek."A hunzáknál nincs ismert rákos eset. Ennél a népnél hatalmas sárgabarack-ligetek vannak.
A sárgabarackot a napon szárítják meg, és igen bőséges mennyiségben fogyasztják."


Az energiahiányos Hunzában gazdasági kényszer a tüzelőanyag-fogyasztás minimumra szorítása, ezért főznek rendkívül keveset és eszik az ételeik legalább 80%-át nyersen. Rengeteg sárga- és őszibarackot, körtét, almát, szilvát, szőlőt, cseresznyét, szedret, fügét és sokféle dinnyét, rengeteg vadon termő bogyófélét esznek.
Fő élelmiszereik ezen kívül még a búza, az árpa, a köles, a hajdina, illetve egy Jób könnyének nevezett fűféle gömbölyű magjai. Nyáron a gyümölcsöket tehát nyersen fogyasztják, télen és tavasszal padig szárítva. Hunzában a tipikus téli reggeli szárított barackból és kölesből készített kása, melyet frissen őrölt lenmaggal szórnak meg.
A zöldségek közül a mustárfű, a spenót, saláta, a gyökerek, mint a répafélék, a paszternák, a burgonya, a torma; a babfélék, a csicseriborsó, a lencse és más csíráztatott hüvelyesek, valamint a tökfélék. Sok füvet is használnak étkezési és gyógyászati célra egyaránt, így például a mentát vagy a kakukkfüvet. Lenmagot ugyancsak termesztenek, és kevés olyan ételük van, ami ilyen vagy olyan formában ne tartalmazná. A friss csöves kukoricát is nagyon szeretik, ezt sem főzik meg.
Télen a hunzák beáztatják a lencsét, babot, borsót, majd nedves ruhán kiteszik a napra, és akkor fogyasztják őket, amikor csírázni kezdenek.
A hunzák sok ilyen növényt (hajdina, köles, lucerna - olyan gabonafélék,
amelyek B17 vitaminban rendkívül gazdagok, akárcsak a sárgabarack magja) fogyasztanak.


A hunzák földjén, ahol a pénz fogalmát nem ismerték, egy ember gazdagságát a birtokában lévő sárgabarackfák számán mérték le. Minden utazó említést tesz a hunzák hatalmas sárgabarack-ligeteiről. A nálunk is termő gyümölcsöt ők az év minden szakában fogyasztják, amikor friss a termés, azt, de a magját nem dobják el, hanem a napon megszárítják, s elteszik télire. Naponta 30-50 barackmagot esznek meg. Ebből préselnek olajat, amellyel sütnek-főznek, s még kozmetikumként is használják. Asszonyaik arca a préselt barackmag-olajnak köszönhetően még élemedett korban is ránctalan, bársonyos.
A fehér hun nők egyik jellegzetessége - és büszkesége - a ténylegesnél 15-20 évvel kevesebbnek látszó életkor. Dr. Allen E. Banik szemorvos is felkerekedett, s kutatóútjáról A hunzák földje (Hunza Land - Whitehorn Publishing Co., 1960) címmel írt könyvet. Részletes beszámolókat ad benne a hunzák életmódjáról. Feljegyezte, hogy a hunza felnőttek 50 gramm protein, 36 gramm növényi zsiradék és 354 gramm szénhidrát elfogyasztásával valamivel több, mint 1900 kalóriát vesznek magukhoz naponta. (Az összehasonlítás kedvéért: egy átlag amerikai napi energia-bevitele 3300 kalória, 100 gramm fehérje, 150 gramm zsír.)


A rák civilizációs betegség: B17 + C vitamin ajánlott

A rák nem tud megmaradni annak a testében,
aki sárgabarack magot fogyaszt.

A sárgabarackmag bio formában kapható a bio patikában, édes és keserű változatban. Az egyik ismerős teljesen jól érzi magát ennek szedése következtében. Természetesen fontos a C vitamin nagyobb adagban történő szedése is. A hívőknek ezek mellett az ima a legfontosabb!!! (MR)
Ősi emberi maradványok tanulmányozása során brit tudósok bebizonyították, hogy a rák teljes egészében civilizációs betegség, amelynek előfordulását növelik a táplálkozásunkban és életvitelünkben bekövetkezett változások, valamint a környezetszennyezés.
A kutatók megfigyelték azt is, hogy a hagyományos hunza-étrend az átlagos amerikai étrendnél kétszázszor több nitrilozidot tartalmaz. A gabonafélékben és a csonthéjasok gyümölcsében is előforduló nitrilozidok - dr. Ládi Szabolcs orvos meghatározásával - "olyan hatást fejtenek ki a szervezetben, hogy a daganatosan osztódó, illetve már daganatossá átalakult sejteket szelektíven, belülről úgymond megmérgezik és blokkolják a daganatsejtnek a további fejlődését".
A hosszú életű fehér hunok ivóvize hegyi gleccserek olvadásából keletkező patakokból származik. Ez a víz tele van a kőzetekből kioldott ásványi anyagokkal, szinte fehér tőlük, ezért a hunzák a hegyek tejének is nevezik. Az ásványi anyagokban dús vizet a növények is felveszik és a leveleikben a felszínre hozzák. A hunzák sok ilyen növényt (hajdina, köles, lucerna - olyan gabonafélék, amelyek B17 vitaminban rendkívül gazdagok, akárcsak a sárgabarack magja) fogyasztanak.
Az általuk naponta elfogyasztott ásványi anyag mennyisége a százszorosa annak, amit a nyugati civilizációkban javasolnak az orvosok. Hunza-föld, a magas hegyvidék nagyon nehéz megélhetést nyújt az itt élőknek. Hosszú életük titka tehát a munka, az örökös mozgás mellett a mértékletes koszt, legfőképpen a sok ezer kajszibarackfa (benne az A vitamin). A száz esztendőt megélt hunza, aki ki van téve a hegyi szélnek, a zord télnek és az égető napnak, a mi társadalmunkban hatvanasnak tűnne.
A Földön élő hat leghosszabb életű népcsoport egyikének fiai, a hunzák napi 7-10 órát töltenek a tűző napon. Bőrükön mégsem jelennek meg káros elváltozások, mert - így egy magyar családorvos - "a napsugárzás akkor lehet rákkeltő, ha az ásványi anyagok és vitaminok hiányától legyengült szervezetet éri az ultraibolya sugárzás". (kaprazatostermeszet.hu)Prof. Dr. Hajtó János írása olvasható itt, ahol egy csomó felmerült kérdésre válaszol
Átadták a HerbaPharm gyógynövényfeldolgozó-üzemet Battonyán


A Dél-Békésben termelt gyógynövényekre alapozva innovatív eljárással készült termékek iránt már nemzetközi érdeklődés is mutatkozik. Egy szabadalmi bejelentéssel védett eljárásnak köszönhetően növényi magokból (pl. kendermag, máriatövis mag, lenmag, fűszerköménymag, ) a piaci átlaghoz képest jóval magasabb hatóanyag-tartalmú készítményeket állítanak elő a battonyai üzemben.
A Dél-Békés erősségeire építő kutatók a termékek fokozott élettani hatását emelik ki, például kiváló gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és immuntámogató hatásukat. A kutatások, laboratóriumi vizsgálatok, engedélyezési folyamatok után immár kereskedelmi forgalomban is kapható étrend-kiegészítők, krémek iránt hatalmas érdeklődés mutatkozik.
A Calendula Terv gyógynövény munkacsoportjával rengeteget dolgoztunk azért, hogy most itt tarthassunk, és emberek százainak, ezreinek tehetjük jobbá a mindennapjait, gyógyíthatjuk meg őket a helyben termelt gyógynövényeinkre alapozott technológiával.
Folyamatosan dolgozunk azért, hogy még tovább kutassunk, még tovább fejlesszünk, és ebben minden támogatást megkapunk képviselő úrtól. Nagyon büszke vagyok azokra az eredményekre, amelyeket az elmúlt időszakban elértünk, az én munkámat is folytatva Dél-Békésért – hangsúlyozza dr. Karsai József kutató, a Calendula Terv gyógynövény munkacsoportjának vezetője. (vitaldepowebaruhaz.hu)Dr. Karsai József kutatómérnök, molekuláris biológus
EGY ÚJ MAGYAR VILÁGSZABADALOM - Egészség-Tér 2018.06.15. hatoscsatorna
Szegeden Dr. Dóda Ildikó háziorvos, fitoterápiás szakorvos

személyre szabott tanácsadással, optimális kiegészítő
terápiával segíti a gyógyulni vágyókat.


Dr. Dóda Ildikó háziorvos írta: Herbapharm néven kapható is már ez a kivonat (30-35% ill, 40-45%-os), ill. a krém (30-as, 40-es) és őrlemény is, és hihetetlen jótékony hatása van. A 40-esek kb. 30%-al több hatóanyagot tartalmaznak, mint a 30-asok. Aki vesz belőle, magától tovább ajánlja másoknak, mert annyira érezhető a pozitív hatása. Főleg a gyulladáscsillapító, fájdalomcsillapító hatása erőteljes, de én magamon is kipróbáltam már és pl. egy teljes alkarra kiterjedő vérömleny 1 hét alatt felszívódott a krém segítségével.
Fitoterápiás szakorvos magánrendelése Szegeden, a Gyógy-Palota Magánrendelőben (Szent Ferenc u.8.) alatt. Bejelentkezés munkanapokon délután a +36 (70) 6340-175-es számon!Miért is tiltják az orvosok a C-vitamint a kemoterápia alatt? * Teljes cikk itt!

Most került kezembe egy 2004-ben készült, 48 oldalas összefoglaló tanulmány, melyet Judith O. Stoute készített, s ezen tanulmányban bemutatja azokat a kutatási eredményeket, melyek C-vitamin kemoterápia alatti használatáról szólnak. (...) Hazánkban az onkológiai intézményekben sok helyen még az ajtókra is kiírják, hogy a kemoterápia alatt antioxidánsok (mint pl. C-vitamin) használata nem javasolt. De mi is az igazság? Judith O. Stoute tanulmányában részletesen kitér az egyes kutatások eredményeire és az azokból levonható konklúziókra.
Csokorba foglaltuk címszavakban a legfontosabbakat:

a C-vitamin növeli a daganatos betegek túlélési idejét (Hoffer 1996, Meadows et al 1991 stb.)
a C-vitamin fokozza a kemoterápia hatékonyságát (Meadows et al 1991)
a C-vitamin csökkenti a kemoterápia toxicitását (Skimpo et al 1991)
a C-vitamin csökkenti a kemoterápia mellékhatásainak a számát (Drisko et al 2003)
a C-vitaminnak kombinált kemoterápia hatékonyabb, mint a kemoterápia önmagában (Abdel Rehim et al 2003)
a melanoma sejtek számát a C-vitamin 85%-al képes csökkenteni (Prasad et al 1994)
javítja a daganatos betegek életminőségét (Hoffer 1991)
az iv. C-vitamin a végstádiumú betegek túlélési idejét megnöveli (Cameron and Pauling 1976) (vitaldepowebaruhaz.hu)

Intravénás C-vitamin daganatos betegeknél történő használata - Teljes cikk itt!

Az intravénás C-vitamin daganatos betegségek esetében történő használata az utóbbi években a kutatások középpontjába került. Sajnálatos tény viszont, hogy ezt a szinte veszélytelen kezelést egyenlőre hivatalosan nem tudjuk alkalmazni betegeinknél, mert nem tudjuk számukra felírni a c-vitamin injekciót ilyen mennyiségben hivatalos indikáció hiányában. Nagyon örömteli viszont, hogy az intravénás C-vitamin daganat ellenes hatását ill. a kezelés biztonságosságát most már klinikai vizsgálatok formájában is kutatják. Jelenleg két nagy klinikai vizsgálat is folyamatban van Philadelphiában, melyek eredményei ez év végére várhatók. Nézzük milyen vizsgálatok is ezek!

Amennyiben többet is szeretne tudni a daganatos betegek
kiegészítő terápiás lehetőségeiről, olvassa el
összefoglaló tanulmányunkat! Szerző: Dr. Dóda Ildikó

A C-vitamin gátolja a melanóma és a mellrák növekedését egy amerikai kutatócsoport szerint, amelynek tagjai a legrangosabb onkológiai szakfolyóirat, az International Journal of Oncology idei első számában közölték megállapításaikat. A nyilvánosságra hozott kutatási eredmény alapján a C-vitamin-pótlás 98 százalékkal csökkentette a daganatok növekedéséért felelős érképző faktor, az úgynevezett VEGF szintjét. Amennyiben a jelenleg folyó humán vizsgálatok is jó eredményt hoznak, akkor a C-vitamin az egyik alappillére lehet a kemoterápiát egyre inkább felváltó célzott daganatellenes terápiának. Az amerikai kutatóintézetben végzett állatkísérletben sikerült az áttétképződést is hatékonyan gátolni. A C-vitamin nem csodaszer, ezért a klinikusok rendre felhívják a figyelmet a többi létfontosságú vitamin és mikrotápanyag komplex biztosításának fontosságára. Mándi László belgyógyász szakorvos, családorvos, a Debreceni Orvostudományi Egyetem tutora a felfedezés jelentőségéről szólva az MTI-nek elmondta, hogy az elmúlt évek klinikai eredményeinek köszönhetően az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyezte a nagydózisú C-vitamin kezelést a rákgyógyításban. "Mint belgyógyász és családorvos évek óta foglalkozom a magas dózisú C-vitamin alkalmazásával előrehaladott daganatos betegségek kezelésében. Elsősorban olyan embereknél alkalmaztuk a módszert, akiknél már a szokványos kemoterápiás és sugárkezelés hatástalan volt, vagyis úgynevezett hospice állapotban lévő betegeknek kezdtük el fokozatosan szájon át, illetve intravénásan - infúzióban - adni a C-vitamint" - magyarázta. "Ennek van egy megfelelő algoritmusa, amellyel a külföldi szakirodalom kiterjedten foglalkozik. Rendelői körülmények között, nagyon szigorú sterilitás és laboratóriumi kontroll mellett alkalmaztuk az eljárást" - tette hozzá. A szakember, aki több munkatársával együttműködve alkalmazza sikeresen a módszert, elmondta: volt olyan betege, akinél másfél éven át alkalmazták az eljárást drámai javulást elérve: a páciens tele volt áttéttel, már az onkológia sem rendelte vissza, ám a C-vitaminos kezeléssel "másfél, jól elfogadható évet" tudtak neki adni a szakemberek. A beteg végül anyagi okok miatt hagyta abba a kezelést, ám mint azt a szakember elmondta, ma már az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) is támogatja a módszert. Mándi Lászlónak jelenleg 3 páciense van, és most kezdte el alkalmazni a módszert egy heretumoros betegnél is. A kezelés minden egyes fázisban részletes adatrögzítéssel és az úgynevezett tumormarkerek, tehát a ráksejtek szintjének mérésével, komoly kontroll mellett folyik. Individuális kezelésről van szó, amely minden leletet és daganattípust figyelembe véve emelkedő, óvatos dózisokkal zajlik. Hangsúlyozta, teljesen tisztában kell lenni a nagy dózisú C-vitamin adagolásának fokozatossági feltételeivel és mellékhatásaival. Eddig 2 esetben alkalmazta az eljárást vastagbél-daganatos páciensnél, ahol már máj- és tüdőáttét is volt, egy esetben pedig tüdődaganatos betegnél. A módszer kifejezetten redukálja az áttétképződést - emelte ki a szakember. (MTI) (vitaldepowebaruhaz.hu)Biofitt Egészségtárban Dóda Ildikó doktornő előadása


2015. február 28-án a Biofitt Egészségtárban Dóda Ildikó doktornő előadását hallgathattuk meg, valamint az eseményen társelőadók is közreműködtek. A doktornő egy Kínából származó gomba, a Ganoderma lucidum jótékony hatásairól beszélt, ennek a gombának a hatóanyaga rákos vagy cisztás betegeknek tud segítséget nyújtani, továbbá általános immunerősítő és anyagcsere gyorsító hatása is van, és a hasznos tápanyagok gyorsabb és hatékonyabb felszívódását is segíti és a salakanyagok szervezetünkből való kiürülését is meggyorsítja. Erre annál is inkább szükség van, mivel például sok a dohányzó ember, szennyezett körülöttünk a levegő és sajnos, maga a környezetünk is.

Az előadáson résztevevők megkóstolhatták a Ganoderma lucidum-os csokoládét málnás, homoktövises, kávés ízesítésben, nem különbözik a termék íze az általában megszokott csokoládéíztől, jótékony hatását viszont annál inkább tapasztalhatjuk, a kóstoló után, akik megkóstolták a termékeket, tapasztalhatták, hogy a salakanyagok kiürülése felgyorsult.

Ezen az előadáson kóstolhattunk továbbá biojoghurtot, mely speciális hungarocell edényben és joghurtkultúrával készül, adalék-és színező, ízesítőanyagmentes, tartósítószermentes, mégis finom, kellemes ízű, laktató. Megízlelhettük a mesterséges tejjel (kölesből készült) készült smoothie-kat (zöldségturmix, melyben darabos zöldségek is vannak), leveseket, gyümölcsturmixokat, ezen termékeket tejintoleranciával élő embereknek is ajánlotta az előadó, s nem maradhatott ki a vízzel elkeverhető, Ganoderma lucidum-ot tartalmazó kávépor sem. Az üzlet ezen kívül turmixgépek viszonteladója is, olyan turmixgépeké, melyekben van egy speciális program, melynek segítségével a turmixgép kijelzi, hogy az elkészítendő étel vagy ital összetevőinek mennyisége megfelelő-e vagy éppen túl sok, túl kevés, és csak ezután engedi elkészíteni az adott táplálékot. Az így készült smoothie-k, levesek szintén nagyon finomak voltak. A gyógygombával kapcsolatos információk szélesebb körben is érdeklődésre tarthatnak számot újdonságuk miatt. /A cikket írta és a fotókat készítette: Nagy Enikő gyógyszerkiadó szakasszisztens/
A paprika rákölő, zsírégető, csökkenti a koleszterin-, és triglicerid-szinteket
Ajánlott paprika, brokkoli, paradicsom, cékla, sárgarépa fogyasztása...
"Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered!" (Hippokratész)
A sárgabarack pozitív hatásai szervezetünkre


2016.05.21.
Prof. Dr. Dávid Tamás vezeti a Gyógyultak Klubját a hatoscsatornánTabuk, titkok, tények - beszélgetés Prof. Dávid Tamással!

Az eredeti teakeveréket itt lehet megrendelni:
http://www.oncoshop.hu/tropusi_tabebuia_tea.html, vagy
telefonon a 06-20-319-0999-es számon (munkanapokon 10-18 óra között)


2001. Visszakapott életNagy Ferenc: A teának is köszönhető, hogy ma is él.


A koroncói Nagy Ferencet 2001 novemberében műtötték, miután tüdejében daganatot találtak. A férfinek ekkor már csak 2-3 hónapot jósoltak az orvosok. Nagy Ferenc decemberben felkereste dr. Dávid Tamást panaszaival. A doktor tanácsára kezdte a teakészítményt fogyasztani, s addigi életmódján is változtatott. A koroncói férfi elmondása szerint elég körülményes a tea elkészítése - a keverék nem érintkezhet fémes tárggyal, s 1,5-2 óráig tart összeállítása -, de megéri: tíz nap után már javult az állapota. Jobban érezte magát, s azóta tizenegy kilót hízott. A daganat továbbterjedése megállt. Nagy Ferenc úgy érzi: a megyei kórház orvosai mellett a professzor is segített meghosszabbítani az életét.Megtagadta a kemoterápiát, és 102 évet élt - Íme a titok!

Egy igaz történet a bizonyítéka annak, hogy nem szabad elveszíteni a gyógyulás reményét, és harcolni kell a végsőkig. S. Moraitis az Egyesült Államokban élt. Görögországból származott. 1976-ban gyógyíthatatlan tüdőrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok már közölték vele, hogy kezdjen megbékélni a tudattal, hogy nem fog sokáig élni. Ha a kemoterápiát választotta volna a férfi, 6 hónappal többet láthatott volna a világból, de ez az ember megtagadta a kemoterápiát. Visszatért szülőföldjére, Görögországba, és valami rendkívüli dolog történt.
Eleinte ez az ember nagyon depressziós volt, de egy nap elkezdett másképp állni a dolgokhoz. Mivel megtudta,hogy nincs sok ideje hátra, ezért úgy döntött vidáman és az egészség tudatában éli majd meg hátra lévő napjait. A következő hetekben kezdte azt érezni, hogy az ereje visszatért, és már az ágyban sem töltött sok időt. Egy idő után úgy döntött elkezd kertészkedni még akkor is, ha a megérett gyümölcsöt már nem is láthatja. Megváltoztatta a gondolkodásmódját, ugyanúgy élt, mint mielőtt megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg. Eltelt 6 hónap és a férfi továbbra is élt.
Minden nap korán kelt, a friss levegőn gondozta növényeit, és a megérett gyümölcsökből és zöldségekből is volt lehetősége bőségesen fogyasztani. Évek teltek el, és ő még mindig élt. Ekkor döntött úgy, hogy felkeresi orvosait, akik korábban már a halálos óráit is közölték vele. Nagy volt a meglepetés, ugyanis minden orvosa már rég halottnak hitte. Ez a férfi 102 évesen halt meg, és a halál okának köze sem volt a rákhoz. Ennek a férfinak a rövid története egyfajta útmutatás a daganatban vagy más betegségekben szenvedőknek, hogy a betegeket nem csak gyógyszerrel lehet kezelni.
Ehelyett a legfontosabb a hit, az akarat és a természet ereje. Érdekesség továbbá, hogy a görögök pontosan tudatában vannak ennek, ezért mindennapi étkezéseikben szerepet tölt be a lencse, az  olívaolaj, az oregánó, a petrezselyem és a különféle gyógynövények. Számukra a vörös hús fogyasztása nagyon fontos és elengedhetetlen.
Csonka József: Én Jézus sebeiben meggyógyultam

Ma van egy éve! Debrecenben a Klinikán Batár Péter doktor úr közölt velem egy hírt! Önnek rosszindulatú non Hodkyn daganata van a nyirokcsomókban, de ez már az utolsó fázis, mert a vérben is benne van, az egész szervezetben elterjedt már. Egy valami segíthet: a kemoterápia. Különben esetleg 3 hónapig élhet!!
Ez egy rettenetes hír azoknak, akik nem ismerik Jézust. A halál híre. Én azt válaszoltam, "Doktor úr! Ez gyógyíthatatlan betegség, igaz?" Igen, válaszolta.
Én a doktorok doktorához fordultam, és Ő azt mondta, hogy nem vállalhatom a kemót, mert nem bírná a szervezetem. Én Jézus sebeiben meggyógyultam. Ő meghalt értem a golgotai kereszten, és feltámadt. Ez a betegség is rajta volt a kereszten. Ezt hirdetem az embereknek.
Eltelt egy év! Minden napon hálát adtam a próbatételért. Nem a betegségért, hanem a próbatételért. Dicsőség szent nevének! Még feladatom van ebben a világban!

Hirdetni Jézus evangéliumát, a megtérésre vezető kereszt bűnbocsájtó erejét!!! Teljesen meggyógyultam!!!
Élek, és hirdetem Jézus megváltó kegyelmét.
Légy áldott Te is drága testvérem! Jézus sebeiben gyógyulj meg!! Szeretlek!!! (Csonka József)Testvérem József, testvérem Klára


Pál apostollal együtt pedig valljuk: "Tudjuk, hogy aki feltámasztotta az Úr Jézust, az Jézussal együtt minket is feltámaszt, és maga elé állít..." (2Korintus 4:14) Ez az élő reménység töltse be mindnyájunk szívét, és így vezessen minket további utunkon, amíg a célt, a Krisztussal és az övéivel való tökéletes közösséget el nem érjük az Atya dicsőségére. "Az Úr Jézus Krisztus kegyelme, az Isten szeretete és a Szentlélek, Szent Szellem közössége legyen Mindnyájatokkal!" (2Kor 13:13)2017.08.11. Csonka József megtért szeretett Urához!
Az Úr adjon vigaszt minden hozzátartozónak!


"Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr, az igaz bíró ama napon, de nemcsak énnekem, hanem mindazoknak is, akik várva várják az Ő megjelenését." (2Tim 4:7-8)
Hosszú élet titka: 1. mediterrán étrend Nagy mennyiségű zöldségek fogyasztása, amelyek saját termesztésűek. A húsfogyasztás heti 1 alkalomra van korlátozva. olívaolaj, gabonafélék és magvak minden napos fogyasztása sok hal, mint hús; napi rendszerességgel
2. különféle teák ösztönzi a szervezetet a méregtelenítésre
3. pihenés minden nap kellő alvás, ha fáradtnak érezzük magunkat, 1-2 óra pihenő
4. természet napi hosszú séták és pihenés a munka elvégzése lehetőség szerint történjen a szabadban
5. gondolkodás ne rohanjon az élet; ne éljünk stresszesen; engedjük el a félelmet; legyünk társaságban (tudasfaja.com)
Tabuk, titkok, tények - beszélgetés Prof. Dávid Tamással!


Az eredeti teakeveréket itt lehet megrendelni, vagy telefonon a 06-20-319-0999-es számon (munkanapokon 10-18 óra között)

Tabuk, Titkok, Tények 2018.04.10. hatoscsatorna
Vendég: Prof Dr. Szebeni János, immunológus


A kókuszolaj és a szódabikarbóna gyógyító ereje

"Azt hittük, már nincs remény, de akkor elkezdtünk hinni a természet erejében..." Létezik természetes gyógymód, csak hinni kell benne. Kyneret édesanyjánál 3 éve diagnosztizáltak bőrrákot az orvosok, annak is a legagresszívabb típusát. Az orvosok közölték, a kórházi kezelés felesleges, ugyanis a stádium annyira előrehaladott volt. " Az anyukám anyagcsere-egyensúlya teljesen felborult, és egy eléggé ronda seb formájában mutatkozott meg a rák a fejbőrén. Gyakran vérzett, sebesedett, újra és újra. A seb olykor hámlani kezdett. A 3. év körül már nem csupán hámlott, de egyre nagyobb lett. Sajnos már súlyosabb volt a helyzet, mint mikor orvosok kezei között volt. A házi orvos a bőrgyógyászatra küldött minket, az orvosi beavatkozás azonban már veszélyes lett volna. Ekkor kezdtem el keresgélni az interneten, ahol találtam egy természetes gyógymódot a szódabikarbónával. Meglepődtem, amikor több száz hozzászólással találtam szemben magam, melyekben a rákölő hatásaira esküdtek a korábban rákban szenvedő emberek. A kúrához szükségem volt gyógyszertári szódabikarbónára és kókuszolajra. Egy-egy teáskanálnyi adagot használtam, amit addig kevertem, amíg sűrű, krémszerű masszát kaptam belőle. Ezt alkalmaztam minden nap a sérült területen.
1. Az első éjszakát követően 2-szer használtam egy nap. Ekkor a fejbőrén a seb még csúnya volt.
2. A kezelésnek köszönhetően a seb egyre szebben kezdett kinézni. A keményebb rész lehámlott, éjszakára egyedül kókuszolajat használtam a fertőtlenítéshez.
3. A fejbőrön lévő csúnya seb szinte teljesen eltűnt, a véres részek halványodni kezdtek.
4. Azokon a helyeken, ahol keményebb volt a seb, éjszakára szintén csak fertőtlenítést használtam.
5. A seb helye egyre kisebb...
6. A felület teljesen gyógyult, a nyílt rész "bezáródott", a kezelést ritkábban, 2 naponta ismételtem.
7. A gyógyuló felületről mindig, óvatosan eltávolítottam az elhalt hámréteget.
8. Mai napig - A rákos bőrrész gyógyult, a rák nyomai eltűntek. Ma már csak szódabikarbónát, pici kókuszolajat, almaecetet vagy csak sima ecetet teszek egy vattára, és azzal fertőtlenítem a fejbőrt.
Az orvoshoz visszatérve, meglepően csodálták a kórházban a gyógyult édesanyám, és azt, ahogyan nem adtuk fel a reményt, és küzdöttünk a rák ellen! Remélem tapasztalatom, küzdésünk, hitünk a természet erejében segítségére lehet bárkinek az egész világon." /Szerző:tudasfaja.com/


Akció a homeopátiás orvoslás ellen! Érdekes beszámoló dr. Egely György kutató mérnöktől"A daganatos betegségek csak az utóbbi időben váltak gyakorivá, a fáraók korában szinte nem is ismerték ezeket a betegségeket. A kutatók egyiptomi múmiák százait vizsgálták át, de csak egyetlen egy esetben találták meg daganatos betegség jeleit, pedig a daganatos szövetek jobban konzerválódnak, mint az egészségesek. "Az antik kultúrákban ezek a betegségek jóformán nem is léteztek. Ezek szerint a daganatkeltő tényezők csakis a modern kultúra hozadékai, amelyek mind megszűntethetőek lennének" - nyilatkozta Michael Zimmermann, a Manchester Egyetem professzora. Az ókori görögök voltak az elsők, akik felismerték a daganatos betegségek jó- és rosszindulatú jellegét. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ő korukban gyakoribbak lettek volna ezek a betegségek, csak az orvostudomány fejlődésével egyre többet tudtak meg az emberi testről és annak betegségeiről. "Semmi olyan anyag nincs a természetes környezetben, ami rákot okozhatna - nyilatkozta Rosalie David professzor - így hát mindenért a környezetszennyezés, a rossz étkezési szokások és a modern életviteli formák okolhatók. Az üzenet tehát nyilvánvaló: mivel a rák az emberi tényezők miatt alakulhatott ki, nekünk is kell tennünk valamit ellene."DÖBBENETES EREDMÉNY A KEMOTERÁPIÁRÓL! * Teljes cikk itt!

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.
Az orvosok több mint hetven százaléka nem alkalmazná magán! (netextra.hu)
Egy tanulmány véletlenül fedi fel, a kemoterápia a rákra csak rásegit

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is. (...) Közben filléresen olcsó füszernövényekről, mint a kurkuma és a gyömbér, a kutatók következetesen kimutatták, hogy azok hatékonyan csökkentik a daganatok méretét és terjedését. 11 tanulmányt összehasonlitva azt találták, hogy a kurkuma az agyi tumorok méretét átlagban sokkoló 81%-al csökkentette. További kutatások azt is kimutatták, hogy a kurkuma képes a rákos sejtek növekedését megállítani. Egy hölggyel nemrég a média is foglalkozott, ugyanis kurkumával győzte le a rákot. Sajnos még mindig sok a "régi paradigma" a természetes kezeléseket pedig még mindig nem övezi megkülönböztetett figyelem, olyan amilyet joggal megérdemelnének. Az igazság az, hogy ha mindenki a kurkumát és D-vitamint szedne, a ráknak még kifejlődni sem lenne sok esélye (amelyek persze megelőzésre is jók), a nagy gyógyszergyárak pedig óriási profittól esnének el. (naturahirek.hu)Gránátalma, gyümölcsök, italok, LÚGOSÍTÓ RECEPTEK
Hidegen sajtolt tökmagolaj a prosztata rák megelőzésére

A hidegen sajtolt tökmagolajban a következő hatóanyagok találhatók:
1. delta-7 fitoszterol és szelén, amelyek enyhítik a prosztata jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket, például vizeletürítést kísérő fájdalmat, az éjszakai vizelések gyakoriságát, a visszamaradó vizelet mennyiségét.
2. telítetlen zsírsavak, amelyek csökkentik az emelkedett koleszterin szintet, lassítják a szervezet érelmeszesedési folyamatait, illetve előnyösen befolyásolják az agyi keringés normális állapotának fenntartását.
3. E-vitamin, amely a gyulladásos mechanizmusok gátlása révén fontos szerepet játszik a terhesség korai szakaszában jelentkező spontán vetélések kivédésében.
4. F-vitamin komplex, amely alapvető szerepet tölt be a magzati idegrendszer kifejlődésében. antioxidánsok (E-vitamin, A-vitami, szelén),amelyek lassítják a szervezet öregedési folyamatait
5. Koenzim-Q, amely jelentős immunstimuláló és antioxidáns hatással rendelkezik
6. Komplex vitamintartalom, amely segíti a legyengült szervezet roborálását a betegség utáni lábadozás időszakában
A fentiek alapján a kíméletes sajtolással nyert, étékes hatóanyagokat tartalmazó tökmagolajat a gyógyászat következő területein alkalmazzák klinikailag igazoltan sikeresen: a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteinek csökkentésére, illetve megelőzésére; koleszterin szint csökkentésére, szívinfarktus kialakulásának megelőzésére; agyi keringés normális állapotának fenntartására /http://netbio.hu/
Jelenleg javasolt napi 1-2 kiskanállal elfogyasztása. A tökmagolajban levő vitaminokról olvashatsz még itt is: /http://naturalweb-egeszseg.blogspot.com/
Isten patikája csodálatos!

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. A sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.
A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros. A paradicsomok tele vannak lycopine-okkal, amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)
A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért. A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.
Kidney bean: A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese. A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat. A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.
Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön.
Az édesburgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.
Az oliva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.
A narancs, a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.
A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet.
Társa a fokhagyma szintén segít eltüntetni a hulladék anyagokat és a veszélyes mérgező anyagokat.
A káposzta savanyítva őrzi meg leginkább magas C-vitamin-tartalmát.
A céklából készült ital segít leküzdeni a náthát és az influenzát. Gyógyhatása nyersen a legnagyobb. Rendkívül gazdag folsavban, C- és B- vitaminokban. Gyümölcscentrifugában kipréselt levét répa- és almalével fogyaszthatjuk. Salátákat nyersen is gazdagíthatunk vele.
Gyömbér enyhíti a köhögést, csökkenti a torokfájást, és egyben a vírusokkal szemben is képes felvenni a harcot. Kínában és Indiában már évszázadok óta használják a gyömbért a megfázás kezelésére. Influenzás időszakban igazi orvosság a gyömbértea mézzel és citrommal. Egy darabka friss gyömbért tegyünk forrásban levő vízbe, majd hagyjuk ázni öt percig. Szűrjük le, és ízesítsük mézzel, citrommal.


A cukormentes termékek csapdája * Az aszpartam mérgezés

Aszpartam Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít. A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. NutraSweet néven dobta piacra az édesítőszert. Az anyag bizonyítottan rákkeltő és az idegeket is károsítja. Arthur Hayes engedélyezte az aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben. 1992-re a Nutra-Sweetnek már engedélye volt az aszpartam üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, szerződést kötöttek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartam-ellátója és az FDA ekkor fogadta el a NutraSweet kérvényét az aszpartam nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozataláról. Ekkoriban kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz és a tudomány széttárta a karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Tedd le a diétás Colát!

Az aszpartam néhány mellékhatása:

látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, ízületi fájdalmak. (fogyas.info)

Cukor helyett - Stevia természetes édesítőszer - Előnyök

Stevia (sztívia) - A fogyásnál sem kell lemondanod az édes ízekről! A stevia egy sokoldalú növény, melyet évszázadok óta használnak édesítésre, étvágycsillapításra, illetve gyógyításra (bőrbetegségek ellen, vágási sebeknél). Paraguayban több mint száz éve, Japánban 33 éve, Kínában pedig 18 éve fogyasztják és használják a sztívia levelét és kivonatát.

A stevia (sztívia) természetes édesítőszer előnyős tulajdonságai:

o Fogyókúrához kiválóan használható, hiszen kalóriatartalma - gyakorlatilag - nulla;
o Lúgosító hatású (nem savasít), tökéletes édesítőszer egy lúgosító étrendhez;
o A stevia nem emeli a vércukorszintet, hanem segít annak szabályozásában;
o Jótékonyan befolyásolja a hasnyálmirigy működését, cukorbetegek is fogyaszthatják;
o A stevia elősegíti a magas vérnyomás normál szintre csökkentését;
o Gombaölő tulajdonsága (lúgosító hatása miatt) gyorsítja a Candida kezelését;
o A stevia mind külsőleg, mind belsőleg alkalmazva gyógyítja a bőrbetegségeket;
o Nem okoz fogszuvasodást, ásványianyag-tartalma miatt fogkrémekhez is alkalmazzák. (fogyas.info)

2012.03.17.
Vendég: Eszes László gyógyuló beteg, aki prosztata rákban szenvedett

Nem kérte a műtétet, a kemosugárt. Ugyanis 7 évvel ezelőtt látta az öccsét szenvedni tüdőrákban, akit megműtöttek, és aki 3 hét alatt meghalt a kemoterápia után. Eszes László elállt a műtéttől. Vénás C vitamint nagy adagban vett fel, fogyasztja a COD teát, a COD Vital-Plus vitamint, ásványi anyag, aminosav és antioxidáns tartalmú étrend- kiegészítő készítményt. Cukrot, a sót úgyszólván kiiktatta az életéből. COD rendszert alkalmazza, és ennek az örömeit élvezi. Sokat van levegőn, sokat sétálgat. Felesége nagy szeretettel gondoskodik róla. Üzenete az emberekhez: Örökre dobják el a cigarettát, ne igyanak alkoholt, ne egyenek zsírosakat, sokat mozogjanak! (MR)

2012.01.14.
Kondorosi Béláné Irénke gyógyult mellrákos beteg tapasztalatai:
Fontos a korai diagnózis, önvizsgálat, rendszeres szűrés,
szeretet, együttérzés a családban, táplálkozási,
életviteli szokások megváltoztatása

2008. május 17-től minden szombaton 16:00 - 17:00 óra között prof. Dr. Dávid Tamás, Kiss Magdolna és Dr. Várhidi Hajna műsora az ECHO TV-ben! Az adás fő célja az egészségügyi információ, az egészségvédelem és az egészségmegőrzés az óvodás kortól az időskorig. Híres magyar orvosok bemutatása gyógyított betegeikkel, akik a legsúlyosabb állapotból, a halál széléről jöttek vissza, illetve a gyógyszeripar és a klinikai orvostudomány legújabb kutatási eredményeinek és klinikai sikereinek bemutatása. Magyarok Háza 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3 E-mail: codinfo2@t-online.hu

FITOTÉKA BIOHÁZ Budapesten (az Országos Onkológiai Intézettel szemben)
Vitaminok, roborálók CoD Vital plusz (60 db)
81 éves Gyuri bácsi gyógynövényeit a Bükki Nemzeti Part területén,
különleges klíma mellett termeli.


Prof. Dr. Dávid Tamás - Táplálkozási és életviteli tanácsadás

Prof. Dr. Dávid Tamás a daganatos és más krónikus degeneratív betegségek megelőzéséről, korai felismeréséről, illetve a klinikai kezelés, biológiai rákterápia lehetőségeiről ad információt.

Dr. Dávid Tamás és a lébényi központ új elérhetősége
hétköznap 8:00-tól 20:00-ig, szombat-vasárnap 10:00-től 18:00-ig
Telefon: 0670 6737 677, 0630 2909 007  Skype: thomasdavid.cod
E-mail: dr.thomasdavid40@freemail.hu, infodrthomasdavid@gmail.hu
Honlap: www.codteainfo.hu

2011.07.13.
A lenmag szerepe a rák megelőzésében, gyógyításában!

(Assoc. prof. mag. Dr. Dávid Tamás rákkutató) www.codteainfo.hu Az Omega-3 zsírsavak növényi forrása! A Linom olyan lenmagot tartalmaz, amelyről eltávolítottuk a nyálkaanyagot, sterilizáltuk, majd csíráztattuk és 30 °C alatt megszárítottuk. Hazai és nemzetközi szabadalom védi a terméket és annak előállítási módját. A Linom egy élelmiszer. Egészben, őrlemény vagy olaj formában áll rendelkezésre. Ez az Omega-3 zsírsavak leggazdagabb növényi forrása az emberi táplálkozás céljára. Gazdag forrása az un. alpha-linolénsavnak (ALA) amely az egészséges emberi szervezetben, a szükséges mennyiségben átalakul a hosszabb szénláncú telítetlen zsírsavakká (EPA, DHA). A Linom-ban levő fitohormonok ellensúlyozzák a hormonszint csökkenést és segítik azt az átalakulást, ami az alpha-linolénsav hasznosulását nagymértékben javítja. Az alfa-linolénsav fogyasztása hozzájárul a vér összes és LDL koleszterin szintjének normál értéken tartásához. Az Omega-3 (alfa-linolén) és Omega-6 (linolsav) optimális aránya alapvető a szervezet, különösen az immunrendszer kiegyenlített működése szempontjából Hatása: Az OMEGA-3 zsírsav fogyasztása hozzájárulhat: a szív és érrendszeri betegségek megelőzéséhez a vér összes és LDL koleszterinszintjének normál értéken tartásához az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányának kialakulásához, mely alapvető a szervezet, különösen az immunrendszer kiegyenlített működése szempontjából. a gyermekek koncentráló- és problémamegoldó képességének javulásához A nyálkamentes lenmag csíra LINOM® fogyasztásával nagymennyiségű omega-3 (ALA) juttatható a szervezetbe olyan segédanyagokkal együtt, mint a lenmag csírában jelenlevő nagymennyiségű antioxidánsok (ß-karotin, E-vitamin) és lignanok, fitoösztrogének. A testünkben a ligna-nok az ún. mammalian lignanokká alakulnak, melyek segítségével a mell-, vastagbél- és prosztatarák megelőzhető. A laboratóriumi kísérletek azt mutatták, hogy a lignanok megakadályozták az új daganatok képződését, míg az ALA-omega-3 lassította a már meglévők növekedését. A kettő kombinációja pedig a melldaganatokat kevesebb, mint a felére zsugorította a patkányok esetében. Egyes külföldi tanulmányok kiemelik a lenben található hatóanyagok kiváló hatását a mell, prosztata és vastagbél rák leküzdésében, megelőzésében. Prof. Dávid Tamás Biológiai Rák Terápiájának elengedhetetlen összetevője!! www.codteainfo.hu

Prof. Dr. Dávid Tamás rákkutató, a Nemzetközi CoD(TM) Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi Co(TM) Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója. Fő feladatának tekinti a rák megelőzésének és a rák holisztikus, integratív, biológiai kezelési rendszerének kidolgozását, fejlesztését és széles körű globális elterjesztését. Amazóniai és délkelet-ázsiai kutatásainak és 15 éves klinikai kezelések eredményeképpen a CoD(TM) tea és Célzott Táplálkozási Rendszerrel több ezer terminális, előrehaladott áttétes, "reménytelen" rákbetegnek hosszabbították meg az életét és biztosítottak egy emberhez méltó, fájdalommentes életminőséget. Munkásságáért az Osztrák Becsületrend mellett számos külföldi kitüntetésben részesült.


"Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered!" (Hippokratész)VISSZATEKINTÉS: 2003.04.03. Rák elleni tea az őserdőből
/Forrás: www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/

A magyar származású, ám az osztrák állam megbízásából kutató dr. Dávid Tamás lébényi központjából segíti a magyar rákos betegeket. Teakeverékének receptjét a brazil őserdőben élő indiánoktól, becsületrendjét pedig az osztrák államtól kapta. Több mint húsz év óta harmincnégy világhírű kutató - közöttük a magyar dr. Dávid Tamás - az osztrák egészségügyi minisztérium megbízásából és finanszírozásával a világ minden táján immunstimuláló és antitumorális növényi anyagokat keres. Dél-Amerika, Dél-Kína, Thaiföld, Kenya őserdeiben kutatják a rák elleni védőszert. A magyar professzor a brazil őserdőben találkozott azzal a teával, amelynek segítségével állítása szerint a betegei hatvan százalékánál állítja meg vagy fordítja vissza a daganatképződést.

- Egy csípődysplasiával kapcsolatos szabadalmam kapcsán harminc évvel ezelőtt meghívtak Dél-Amerikába - kezdte a professzor. - A yanomami indiánok sámánjának unokáját sikeresen operáltuk meg. Katunka sámán bizalmába fogadott, s az őserdő mélyére invitált. - Nyolcszáz kilométerre, az esőerdők mélyére csónakkal jutottunk el, de két társamat elragadta itt egy magas lázzal járó betegség - mesélte dr. Dávid Tamás. - Miután megérkeztünk, néhány nap után feltűnt, hogy az indiánok naponta többször hatalmas agyagedényből isznak valamilyen folyadékot. A sámán elárulta a teakeverék receptjét, amelyet évszázadok óta fogyasztanak. Megjegyzendő, hogy az ott élők nem is ismerik a rákbetegséget, s rendkívül erős az immunrendszerük. A megszerzett tudással a birtokunkban azt a cél tűztük ki, hogy a rák elleni küzdelemben meghosszabbítsuk az életet, segítsünk a már gyógyíthatatlannak tűnő betegeken. "Akkor megfogadtam, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megtaláljam a rák ellenszerét. Annál is inkább fontos volt ez nekem, mivel feleségem huszonnyolc évvel ezelőtt ebben a betegségben hunyt el."

Az életmódváltás elkerülhetetlen

- A szervezet méregtelenítésére, az immunrendszer erősítésére és a krónikus betegségek megelőzésére és kezelésére szolgáló tea csak életmódváltással fejtheti ki hatását. A dohányzás és a mértéktelen alkoholfogyasztás elhagyása mellett rengeteg folyadékra és egészséges táplálkozásra van szükség. Hatvanszázalékos az eredmény: a betegek három százaléka tünetmentesen távozik, huszonhárom százaléknál kisebb lesz a daganat, míg egyharmaduknál megállt az áttétel. Nyolc daganattípus esetén tudunk segíteni: tüdő-, mell-, vastagbél-, bőr-, prosztata- és csontrákos betegek keresnek fel bennünket, legtöbbjük az utolsó stádiumban. Egy éve egy koroncói férfi járt nálam, akinek két napot adtak az orvosok. Vért hányt, s rendkívül rossz állapotban volt. Szerencsére ma is él, sikerült visszafordítani a folyamatot. Még rengeteg ilyen példát tudnék mondani. Munkámat Ausztriában is elismerték: nagy megtiszteltetés volt, hogy öt éve megkaptam az osztrák Becsületrendet.

Egyetlen ember gátolja az engedélyezést

- Az örömbe azonban üröm is vegyült. A teakészítmény szinte az egész világon kapható, Amerikától kezdve Japánig, szinte egyetlen kivétellel: ez pedig Magyarország. Itt gyártják, majd innen exportálják külföldre, s a magyar betegeknek ott kell megvásárolniuk. Nyolc éve, közéleti személyiségek, államtitkárok próbáltak segíteni a szer regisztrációjában, azonban ezt egy ember, hatalmával visszaélve, mindig megakadályozta. Más országokban mindez három hónap alatt megtörtént. A készítmény előállításáról szóló szerződésben volt egy kikötésem a gyártóhoz: a magyar betegek kedvezményesen juthassanak hozzá a teához. Jelenleg ők az eredeti 200 eurós ár helyett 19.300 forintért vásárolhatják meg - külföldön.

Lébényi központ

- Sokat utazom, folyamatosan meghívásoknak teszek eleget a bécsi és a budapesti egyetemek vendégprofesszoraként. A lébényi központ a két főváros közé esik, s hamar otthon éreztem magam ebben a nagyközségben. Úgy érzem, a helyiek is befogadtak, s minden segítséget megkapok tőlük. Pk is gyakran fordulnak hozzám. Lébény olyan, mint egy nagy család. Köszönet illeti azokat a háziorvosokat is, akik együttműködnek velünk, s áldozatos munkájukkal rengeteg életet mentenek meg.

Tim LaHaye: Kivezető út a depresszióból

Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága

        

"Maga pedig a békesség Istene szenteljen meg titeket teljesen, és őrizze meg a ti szellemeteket, elméteket és testeteket teljes épségben, feddhetetlenül a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére." (1Thess 5:23)

Dr. Papp Lajos szívsebész: A szellem él * ELŐADÁSA A KÓMÁRÓL

Watchman Nee: Bizonyságtételei * A LÉLEK ELEMZÉSEKi vagyok én? Kik vagyunk mi? SZELLEM, LÉLEK, TEST FOGALMA

Mi a szellemi és mi a fizikai halál? HIT ÉS A VALLÁSBódis Miklós tanítása: Élő vagy halott vagy?
Beszélgetés a szívelégtelenség okairólMakai Rozália
gyermek- és családvédő könyve és írásai
MAKAI ROZÁLIA: DROG, ALKOHOL, NIKOTIN
[ ELRAGADTATÁS | MI LESZ A VILÁGGAL?|
|Hiszek Jézus Krisztusban |Bemerítés a Biblia alapján|
|Nóé története a BIBLIÁBAN| A páskabárány elrendelése|
|A kereszt szükséges | HARMADNAPON FELTÁMADOTT!|
|Akik Krisztusban vannak| PÜNKÖSD | TÖRTÉNETEK|
|Szabadulások, rehabilitáció | ÉLETRAJZOK]
Varga István & Makai Rozália ÖRÖMHÍR DALOK

VAN KIÚT! OLVASMÁNYOK FIATALOKNAKMátrainé F. Irma írásai
Gazdag István tanításai Zimányi József prédikációi

Szerkesztette: Makai Rozália      http://www.vargamakai.comVarga István JAPÁN SZÓTÁRAK, NYELVKÖNYVEK MP3-as CD-vel

Vissza az oldal elejére!
Vissza a menüre!